Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Berk ile Aybike dizide nasıl ise, Recep Usta ile Melis Minkari de sette öyle!

Kardeşlerim dizisinde Berk ile Aybike dizide nasıl ise, Recep Usta ile Melis Minkari de sette öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi üçüncü sezonda yine iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Dizinin üçüncü sezon başlangıcında biraz düşük gelen reytinglerin, son iki haftada yükseliş sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Kardeşlerim dizisinin tüm kişiler kategorisinde eski başarı dolu günlere reytingler noktasında da dönmesi, izleyicilerin içini ferahlattı.

Dizide yer alan çiftler de sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Bu çiftlerden birisi de Recep Usta ile Melis Minkari’nin canlandırdığı Berk ile Aybike karakterleri oldu. Bu dizi çiftine yönelik olarak sosyal medyada artan ilginin nedeni ise oyuncuların hem başarılı performansları hem etkileyici uyumları hem de sempatiklikleri oldu.

Kardeşlerim dizisinde Berk ile Aybike dizide nasıl ise, Recep Usta ile Melis Minkari de sette öyle! 8

Birbirlerini artık yeterince iyi tanıdıklarını ifade eden ikili, 3 yıla yakın bir süre aynı sette bulunmanın da etkisiyle güçlü bir arkadaşlık oluşturdu. Melis Minkari, partneri Recep Usta’nın disiplinine hayran olduğunu söyledi. Sette disiplinli olmanın öneminden bahseden Melis Minkari, kendisini de disiplinli birisi olarak tanımlıyor.

Recep Usta ise, “Ben de Melis’in çalışkanlığına hayranım. Melis de çok disiplinli” diyerek birbirlerini övdüler. İşini hevesle yapan bir partnerinin bulunduğundan bahseden Recep Usta, bunun kendisini de olumlu etkilediğini anlattı.

Sette zaman zaman eğlenceli anlar yaşandığını ve bu süreçte disiplinin kaçtığını ifade eden Melis Minkari, bu tür durumlarda Recep Usta’nın aradaki çizgide çok iyi durduğunu anlattı. Minkari, “Senin de böyle salıp eğlenceye kendini bırakasın geliyor. Orada da disiplin kaçıyor. Recep ikisini de tutturuyor, o denge çok iyi işte” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisinde Berk ile Aybike dizide nasıl ise, Recep Usta ile Melis Minkari de sette öyle! 9

Kardeşlerim setinde çok yoğun bir çalışma programı uygulanıyor ve genç oyuncuların da yüksek enerjileri ile bu durumdan kurtulması gerekiyor. Melis Minkari’nin yüksek enerjili birisi olduğunu partneri söyledi. Recep Usta, “Melis’in saf enerjisi çok iyi, gerçekten de ışık yayıyorsun sete. O güzel ışık hepimizi pozitif bir şekilde karşılıyor” dedi.

Melis Minkari ile Recep Usta ikilisinin bu uyumları da başarılarının anahtarı gibi gözüküyor. Sosyal medyada da çok sevilen ikilinin hayranları, onların eğlenceli ve mutlu bir şekilde işlerini yapmalarından son derece memnun olduklarını sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.