Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin şaşırtan değişimi! “Nereden nereye?” dedirtiyor!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin şaşırtan değişimi! “Nereden nereye?” dedirtiyor!

tarafından zk zk
Fox TV’nin yeni dizisi Yasak Elma’daki Yıldız rolüyle dikkatleri çeken Eda Ece’nin daha önce hangi dizilerde oynadığını hatırlıyor musunuz? Eda Ece için “Nerden nereye” dedirtecek bir değişim yaşanmış.

Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Eda Ece’nin, dizide oynadığı Yıldız, gencecik yaşına rağmen hayatından sıkılmıştır. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin şaşırtan değişimi! "Nereden nereye?" dedirtiyor! 11

Habertürk gazetesine verdiği bir röportajında “Zeki ve akıllı olduğuma inanıyorum. Pratik zekâmı seviyorum ve işle ilgili avantajlarını görüyorum. Hızlı düşünürüm, cevap veririm ve çözüm bulurum” açıklamasını yapan Eda Ece, hakkında bilinmeyenleri de anlattı. Psikoloji mezunu olan Eda Ece, lise yıllarında tiyatroya merak sarmış.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin şaşırtan değişimi! "Nereden nereye?" dedirtiyor! 12

Pis Yedili dizisindeki hallerinden eser yok şimdi Eda Ece’nin

Vücudunda 3 dövmesi olduğunu söyleyen Eda Ece, oyunculuk yaparken dövmelerinin sorun yaratmasından dem vurarak “Çok küçük dövmelerim var. Hollywood’daki oyuncuların baştan aşağı dövmeleri var ama onları hiç görmüyoruz. Bizde onları kapatacak ne vakit ne de makyöz var. Bilseydim yaptırmazdım” diye konuşuyor.

En çok komedi dizisinde oynamayı çok istediğini belirten Eda Ece, Binnur Kaya’ya hayran.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin şaşırtan değişimi! "Nereden nereye?" dedirtiyor! 13

Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman’la kamera karşısına geçen Eda Ece’nin o halleriyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin şaşırtan değişimi! "Nereden nereye?" dedirtiyor! 14

Eda Ece, 2017 yılında oynadığı Deli Dumrul filminde de koyu renk saçlarıyla dikkat çekti.

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece 20 Haziran 1990, İstanbul doğumlu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv’de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin şaşırtan değişimi! "Nereden nereye?" dedirtiyor! 15

2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1′ da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur.2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV’ de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

YER ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Kızım İçin
Kocan Kadar Konuş
Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Görümce
Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul
Hayat Bilgisi
Pis Yedili
Beni Böyle Sev
İlişki Durumu: Karışık
Yasak Elma