Ana sayfa Güncel Haberler Yasak Elma’nın yokluğunda Şevval Sam ve Eda Ece’den hayranlarını şaşırtan sürpriz!

Yasak Elma’nın yokluğunda Şevval Sam ve Eda Ece’den hayranlarını şaşırtan sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – FoxTV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da öne çıkan iki karakter Ender ve Yıldız’a hayat veren Şevval Sam ve Eda Ece, karantina günlerinde instagram üzerinden hayranlarıyla hasret giderdi. İki ünlü oyuncu, Pandemi nedeniyle ara verilen Yasak Elma dizisini özleyenleri bir nebze de olsun sohbetleriyle mutlu ettiler.

Dizi dışında günlük hayatta da iyi arkadaş olan ve birlikte yurt dışı seyahatlerine de giden ikili, karantina günlerinde görüşemedikleri için birbirlerini özlediklerini de izleyenler önünde dile getirdiler.

Eda Ece’nin saçlarını kısa kestirdiği izleyenlerin hemen dikkatini çekerken, ünlü oyuncu, bu ayrıntıya bir not daha düştü ve Şevval Sam’ın da saçlarını kestirdiğini söyledi. Sam’ın saçları topuz olduğu için yeni saç şekli belli olmuyordu ancak Eda Ece, bu ayrıntıyı da hayranlarıyla paylaşmış oldu.

Eda Ece, sürekli aynı tarzda olmayı sevmediğini, sıkıldığını ve Yasak Elma’da oynadığı Yıldız karakterinin de değişim seven tarafından faydalanıp yenilikler yaptığını anlattı.

Yasak Elma’nın yokluğunda Şevval Sam ve Eda Ece'den hayranlarını şaşırtan sürpriz! 7

Ece, “Yıldız üstünden her hafta istediğim değişiklikleri yapıyorum. Neyse ki Yıldız’ın yolculuğuna da uyuyor” diyerek Yasak Elma dizisinde karakteri sayesinde farklı tarzlar denemekten de mutlu olduğunu dile getirdi.

ŞEVVAL SAM’DAN EDA ECE’YE ÖVGÜLER YAĞDI…

Şevval Sam, Yasak Elma’nın son sezonunda Yıldız karakterinin geçirdiği değişime vurgu yaparken, Eda Ece’nin oyunculuğuna da övgüler yağdırdı.

Sam, ”Yıldız, bu senenin parlayan yıldızıydı. Dizi de aslında güzel bir ivmede gitti, belli bir kitlesi vardı fakat sen bu sene bir damar yakaladın, kendini, oyunculuğunu, mizah duygunu patlattın ve insanlarda bir fenomen haline geldi” ifadelerini kullandı.

Eda Ece de “Ender de benim favorim” diyerek arkadaşına jest yaptı. Şevval Sam ayrıca dizide Yıldız’ın Ender’e seslendiği ‘Endo’ sözünü sokakta sürekli duyduğunu ekledi.