Ana sayfa Kadın Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece önce yazdı, sonra kaldırdı! O mesajda ne vardı?

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece önce yazdı, sonra kaldırdı! O mesajda ne vardı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile kariyerinin en önemli çıkışını gerçekleştirdi. Oyuncunun bu başarısının altında yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un da önemli bir etkisi vardı.Sahnelerde Eda Ece’nin doğaçlama yapmasını destekleyen Yeşilyurt, bu sayede dizinin daha da çok sevilmesine ön ayak oldu.

Eda Ece, her fırsatta yönetmeni ile olan kader birliğinden ve dostluklarının büyüklüğünden bahsediyor. Bugün Neslihan Yeşilyurt’un doğum günü.Eda Ece de üst üste paylaşımlar yaparak, kutlamalarda bulundu.

 

Instagram hesabından dostluklarına değinen oyuncu, yan yana olduklarında çok güldüklerini, ağlayıp birbirlerine sarıldıklarını belirtti.

Hem dost hem arkadaş hem yönetmen hem anne olarak gördüğünü belirten Eda Ece, “En yakın arkadaşımsın neye ihtiyacım varsa ona dönüşürsün! Saçımı bile kestin karatinada. Benim esprilerimden açık ara en iyi sen anlarsın! Çok insan tanıyoruz şu hayatta ama ruh herkesle eşleşmiyor akıllı. Her zaman yanındayım şu bizi delirten dünyada. Çok seviyorum seni Neslim, İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun” diye mesaj yazdı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece önce yazdı, sonra kaldırdı! O mesajda ne vardı? 8

Eda Ece’nin bu mesajı yayınladıktan bir süre sonra açıklama bölümündeki detayları kaldırması ise dikkat çekti.

Oyuncu yeni mesajında “Çok seviyorum seni Neslim, iyi ki varsın iyi ki doğmuşsun” diyerek mesajındaki diğer detayları sildi.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece önce yazdı, sonra kaldırdı! O mesajda ne vardı? 9