Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya büyük şok! Jet Sosyete’nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar?

Yasak Elma’ya büyük şok! Jet Sosyete’nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar?

tarafından zk zk

Tv8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Kumsal karakterini oynayan Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada çektiği videolarda canlandırdığı tiplemesinin repliklerinin, Yasak Elma dizisinde izinsiz kullanıldığı sözleriyle çok şaşırttı!

2013 yılında YouTube’a yüklediği videoyla yıldızı parlayan Yasemin Sakallıoğlu, bu sezon TV8 Ekranlarında izleyicilerle buluşan Gülse Birsel’in senaristliğini yaptığı; Jet Sosyete dizisinde ‘Kumsal’ karakterine hayat veriyor. Sosyal medyada da Karadeniz şivesiyle çektiği videolarla büyük beğeni toplayan Sakallıoğlu, geçtiğimiz günlerde yeni bir akım başlatarak “Zengolar” başlığı altında çektiği videoları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasak Elma'ya büyük şok! Jet Sosyete'nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar? 11

Sakallıoğlu’nun bu akım sonrası ortaya çıkan “Zengo” tiplemesi FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümünde kullanıldı. Yasak Elma Senaristlerinin izinsiz bir şekilden kendi repliğinin kullanması Sakallıoğlu’nu rahatsız etti ve senaristlere sosyal medyadan sert bir dille gönderme yaptı.

Yasak Elma'ya büyük şok! Jet Sosyete'nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar? 12

İnternethaber’in haberine göre, ünlü fenomenin “Zengolar” başlığı altında çektiği videolar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Sakallıoğlu’nun tiplemesi dizilere de ilham kaynağı oldu. FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin son yayınlanan bölümünde “Zengo” tiplemesinin repliği kullanıldı. Yasemin Sakallıoğlu ise, repliğinin kendinden izinsiz kullanılmasına sinirlendi.

Yasak Elma'ya büyük şok! Jet Sosyete'nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar? 13

İnstagram hesabından hikaye bölümünden bir açıklama yapan ünlü oyuncu ” Nasıl olsa burası sosyal medya burada oluşturulan karakterlerin ve o karakterlerin ağzından çıkan kişiye has cümlelerin istenilen yerde birebir izinsiz kullanılabileceğini ve rahat rahat taklit edilebileceğini düşünüyorsunuz sanırım.

Yasak Elma'ya büyük şok! Jet Sosyete'nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar? 14

‘ZENGO’ karakteri benim kendi hayal dünyam, kendi içimden gelen kadındır o.Onun kurduğu cümlelerde öyle.Hatta öyle gönül vermişim ki ona beyaz perdeye taşınıyor. Bu akşam ‘Yasak Elma’ dizisinde Asuman isimli karakterin ağzından çıkan bu cümlerleri esefle kınıyor ve bu işin bir emekçisi olarak asla, asla ve asla etik bulamadığımıda belirtmek istiyorum.Bence bir şey üretmek bu kadar zor olmamalı…Sevgilerimle…” yazarak sert bir dille Yasak Elma’yı eleştirdi.

Yasak Elma'ya büyük şok! Jet Sosyete'nin oyuncusunun repliklerini mi aldılar? 15

Sakallıoğlu sosyal medya hesabından ikinci bir tepki daha verdi “Yasak Elma dizisi senaristleri; Melis Civelek ve Zeynep Soyata sizden ricam dizinizde benim Zengo karakterime ait replikleri kullanmamanızdır. Bu işe gönül veren, emek harcayan biri olarak bir şey üretmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyor ve sizlerden de aynı özveriyi beklediğimi belirtmek istiyorum… ” diyerek uyarıda bulundu.

SERÜVENE EŞKIYA DİZİSİYLE BAŞLADI

Yasemin Sakallıoğlu, yeteneği sayesinde en çok izlenen dizilerde de rol almaya başladı. ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la oyunculuk serüvenine adım atan Sakallıoğlu, şimdilerde Jet Sosyete dizisiyle ekranlarda.