Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşamayanlar dizisine damga vuran Kerem Bursin’in kırmızı külodu!

Yaşamayanlar dizisine damga vuran Kerem Bursin’in kırmızı külodu!

tarafından ker_def
Yaşamayanlar dizisinin ilk bölümüne çok fena eleştiriler geldi!

Blu TV’de izleyicilerle buluşan Yaşamayanlar dizisinin ilk bölümüne Habertürk yazarlarından Kadir Kaymakçı’dan çok ağır bir eleştiri geldi.

Kerem Bursin’in gala gecesi ‘çok eleştireleceğiz, buna hazırız’ diyerek aslında önemli bir mesaj vermişti.

Kerem Bursin’in yanı sıra Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrolündeki dizi 45’er dakikadan ve 8 bölüm olarak çekildi.

Dizinin ilk bölümü de dün yayınlandı.

Kadir Kaymakçı ise yazısında Yaşamayanlar dizisine çok ağır cümlelerle yüklendi.

Yazarın yazısında dikkat çeken bölümler şöyleydi:

Dün akşam ‘merakla’ beklenen ‘ilk hip-hop vampir dizimiz’ ‘Yaşamayanlar’ın ilk bölümünü ‘coşkulu bir kalabalıkla’ izlerken karşımda tek cümlelik bir fikir vardı sanki: “Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir…”

45 dakika boyunca ‘Yaşamayanlar’ın ikinci cümlesi ne olacak diye bizim vampirlerin, sivri dişlerinin arasından, ağızlarının içine baktım. Savaş Ay’ın ‘A Takımı’ stüdyosunu andıran, içinde ateşler yanan varillerle dolu sokaklarda aç karınlarını doyurmaya çalışan İstanbullu vampir kardeşlerimiz, Allahları var tek kelime etmediler!

İnsanın kanını donduran, klişelere boğulmuş ‘pozlar’ eşliğinde İstanbul’un New Yorkvari arka sokaklarında dumanlar içinde ordan oraya gezdiler.

Kerem Bürsin’in sixpackleri, yatakta yatan kadının hem de iki kez görünen kırmızı külodu, insanı sevişmekten soğutan bir sevişme sahnesi, ana avrat dümdüz gidildiği için ‘sahici’ olduğu düşünülen ama ‘ısırmayıp gıdıklayan’ diyaloglarıyla Yaşamayanlar’ın ilk bölümü devamı gelmeyen ‘tek cümlelik bir fikir’den ibaret gibi duruyordu ne yazık ki!