Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen, İyi Günde Kötü Günde setinde değil, tatilde

Yasemin Allen, İyi Günde Kötü Günde setinde değil, tatilde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, instagram hesabından Bodrum’u lokasyon olarak işaretleyerek teknede bir arkadaşı ile fotoğrafını yayınladı. “Kaldığımız yerden devam” notu da paylaşan ünlü oyuncu, bikinili haliyle takipçilerinin beğenisini kazandı.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile birlikte İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta dizinin çekimlerinin başladığı duyurulmuştu. Yasemin Allen’in set yerine Bodrum’da olması dikkat çekti.

Hayranları ünlü oyuncuya güzelliği üzerinden birçok iltifatta bulundu. Yasemin Allen’in bu paylaşımına dakikalar içinde binlerce beğeni de geldi.

Yasemin Allen, İyi Günde Kötü Günde setinde değil, tatilde 7

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı dizide Sangu başrolleri Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile paylaşıyor. Star TV’de yayınlanacak “İyi Günde Kötü Günde” dizisinin okuma provaları bir süre önce başlamıştı. Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin üstlendiği dizinin çekimleri de 21 Temmuz tarihinde başladı.

Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı dizide ayrıca Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan da yer alıyor.

“İyi Günde Kötü Günde”, Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana
taşıyacak. “İyi Günde Kötü Günde” yeni sezonda Star’da.