Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Allen yeni dizi heyecanı yaşarken, ayrılık iddiasını da boşa çıkardı!

Yasemin Allen yeni dizi heyecanı yaşarken, ayrılık iddiasını da boşa çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, en son Erkek Severse isimli dijital dizide izleyicilerin karşısına çıktı. Hatta bu dizinin setinde Tolga Güleç ile de tanışan ve kısa sürede de birbirlerine tutulan ikilinin aşkı da magazin gündeminde sıklıkla yer aldı.

Oyuncu geçtiğimiz aylarda Aşıklar Bayramı isimli sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak de yer almıştı. Ayrıca The Turkish Detective isimli dizide Ayşe karakteri ile yer alacağı da ortaya çıkan Yasemin Allen hem özel hayatı hem de projeleri ile konuşulan bir isim oldu.

Pandeminin geçmeye başlaması ve havaların da iyileşmesinin kendisini mutlu ettiğini anlatan Yasemin Allen, yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Oyuncu, “Çalışıyorum. Yaklaşık 10 aydır durmaksızın çalışıyorum. Biraz yoruldum ama gayet memnunum” diye konuştu.

Yasemin Allen yeni dizi heyecanı yaşarken, ayrılık iddiasını da boşa çıkardı! 12

The Turkish Detective isimli diziden detay vermek istemeyen oyuncu, projenin oluşum aşamasında olduğunu hatırlattı.

Tolga Güleç ile aşklarının sona erdiği ile ilgili magazin gündeminde haberler çıkmıştı ama Yasemin Allen, ilişkilerinin devam ettiğini açıkladı.

Sosyal medyada takipten çıkmak gibi fevri hareketlerin olabildiğini belirten Oyuncu, “Hiçbir sorun yok, gayet iyiyiz” dedi. Yasemin Allen bu sözleri ile ilişkisinin devam ettiğini ve mutlu olduğunu ifade etti.