Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü!

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doktor Ela Mucize Doktor dizisine katılacak. Peki kim Ela…Doktorlar dizisinden tanıdığınız Yasemin Ergene Özilhan… Yani ünlü oyuncu, Mucize Doktor dizisine konuk olacak ve bir nostalji de gerçekleşecek. Yıllar önce Doktorlar dizisi ile meşhur olan Yasemin Özlihan, şimdi ise yeniden bir doktor dizisi ile yıllar sonra izleyicilerle buluşacak.

2002 yılında Koçum Benim isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Yasemin Ergene, Ah Be İstanbul, Çocuğun Var Derdin Var isimli dizilerde yer aldıktan sonra 2006-2008 yıllarında o dönem çok meşhur olan Doktorlar dizisinde Ela Altındağ olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

O dönem bir hayli beğeni toplayan ve çok sevilen oyuncu, İzzet Özilhan ile evlendikten sonra ise dizilere veda etmişti.

Uzun yıllardır ekranda göremediğimiz Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Hem de Doktorlar dizisindeki karakteri Ela olarak… Mucize Doktor’un 14. yeni bölümünde yani 13 Aralık Perşembe akşamı ünlü oyuncuyu Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.

Sosyal medyada da Yasemin hanımın dönüşü büyük yankı buldu. Hayranları paylaştıkları mesajlarla mutluluklarını ifade ettiler.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü! 11

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü! 12

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü! 13

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü! 14

Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor ile yeniden dizilere döndü! 15