Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Özilhan’ın hamile olduğu iddia edildi!

Yasemin Özilhan’ın hamile olduğu iddia edildi!

tarafından ker_def

Doktorlar dizisinin Ela’sı olarak akıllarda kalan Yasemin Ergene Özilhan’ın hayatı İzzet Özilhan ile evlenmesi ile değişmişti. Sosyete katılan ünlü oyuncu, kariyerine de nokta koydu. Uzun yıllar boyunca izleyicilerden uzak kalan Yasemin Özilhan, Mucize Doktor dizisiyle sürpriz yapmıştı.

Fox TV ekranında yayınlanan ve geçen sezonun en başarılı dizisi olan Mucize Doktor’da sosyal sorumluluk adına rol almayı kabul eden Yasemin Özilhan, yine Eda karakteri ile diziye doktor rolüyle katılarak, uzun yıllardır süren sessizliğini de bitirdi.

Ünlü oyuncu yeni projeler konusunda ise çekimser… Bugünlerde magazin dünyasında Yasemin Özilhan’ın üçüncü çocuğuna hamile olduğu haberleri de var. Bu iddialar magazin gündeminde bir hayli yer almaya başaldı. Henüz resmi bir açıklama ise yok.

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenen Yasemin Özilhan, Emine isimli kızını 2012 yılında dünyaya getirdi. Ela isimli kızını ise 2013 yılında doğuran ünlü oyuncunun üçüncü çocuğuna hamile olduğu ve erkek olmasına niyetlendiği belirtiliyor.