Ana sayfa Dizi Haberleri Yayın tarihi açıklanan Kırmızı Kamyon dizisinden bir de afiş geldi!

Yayın tarihi açıklanan Kırmızı Kamyon dizisinden bir de afiş geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı bir dizi çekiliyor! Şimdiden büyük merak konusu olan Kırmızı Kamyon dizisinin çalışmaları uzun süredir devam ediyordu. Tüm oyuncuların gerçek itfaiyecilerden eğitim aldığı zorlu bir süreç sonunda dizinin çekimleri başladı ve yayın tarihi de belli oldu! Diziden son olarak da bir afiş geldi…

Hazırlıkları titizlikle yapılan ve aksiyon sahneleri ile çok dikkat çekecek olan dizide aynı zamanda duygusal hikayelerle birlikte heyecan da yükselecek. İtfaiyecilerin başından geçen olayların canlandıralacağı dizideki pek çok olay gerçek hayattan alıntılanıyor.

Çarşamba günleri yayınlanacağı öğrenilen dizinin ilk bölümü de gelecek hafta 31 Mart’ta ekranda olacak. Aynı akşam atv ekranında Kuruluş Osman ve Kanal D’nin Sadakatsiz isimli iddialı dizileriyle karşı karşıya gelecek.

Ayrıca Çarşamba Fox TV’nin Masumiyet, TRT1’in Benim Adım Melek ve TV8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de aynı akşam ekranda olacak! Bakalım Kırmızı Kamyon, bu rekabette nasıl bir yere oturacak!

Yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği dizinin kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu yer alıyor.

Dizinin senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan kaleme alırken Osman Kaya da yönetmenliğini üstleniyor.

İşte Kırmızı Kamyon dizisinin afişi:

Yayın tarihi açıklanan Kırmızı Kamyon dizisinden bir de afiş geldi! 7