Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaz denilince İpek Filiz Yazıcı’nın aklına gelen 3 şey!

Yaz denilince İpek Filiz Yazıcı’nın aklına gelen 3 şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kayıtdışı dizisi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda büyük bir şansı yakalayan İpek Filiz Yazıcı, Elimi Bırakma gibi iyi bir projede yer alarak iyi bir çıkış yaptı. Ardından gelen Aşk 101 dizisi 6 Ekim 2001 doğumlu genç oyuncu için çok iyi bir fırsat da yarattı.

Kariyerinde hızlı bir yükseliş sergileyen İpek Filiz Yazıcı, Alem dergisine yaptığı açıklamada yaz aylarının kendisine ne hatırlattığı konusunda düşüncelerini aktardı.

Oyuncu, yazın kendisine 3 şey hatırlattığını ifade etti. Bunlardan birisi yaz kokusu, diğeri yaz mavisi ve deniz, üçüncüsü ise arkadaşlık ortamları.

İpek Filiz Yazıcı, şu sözleriyle dikkat çekti: “Koku hassasiyeti olanlar beni çok iyi anlayacaktır diye düşünüyorum bazı anların kokusu vardır ya… Yaz kokusu denilen bir şey var benim için de. O yüzden birinci sıraya onu koyuyorum. İkinci olarak ise ‘mavi’ renginin bana yaşattığı hissiyatla doğru orantılı olarak deniz demek istiyorum. Sanırım okul zamanlarında derslere yoğunlaşmaktan arkadaşlarıma zaman ayıramadığımdan dolayı yazın gelişi biraz da bana arkadaş ortamımı anımsatıyor.”