Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaz dönemine en aykırı kaçan dizi İçimizdeki Ateş olacak!

Yaz dönemine en aykırı kaçan dizi İçimizdeki Ateş olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizdeki Ateş dizisi farklı hikayesi ve yaz döneminin dram yapımlarından birisi olmasıyla dikkatleri çekiyor. Dört genç avukat adayının yaşadıklarını anlatan dizide güçlü karakterlerden birisini de Ceren Benderlioğlu canlandıracak. Tülin karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, adalete inanmış ve doğruluktan ayrılmayan bir avukat kimliği ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

İçimizdeki Ateş dizisinin ilk bölümü 23 Haziran perşembe akşamı saat 20.00’da atv ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanları birçok izleyicinin dikkatini çekti.
İpek Filiz Yazıcı,, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu hikayede 4 genç avukat olarak izleyicilerle buluşacak. Ayrıca başrollerde Burak Sevinç de Doğan karakteri ile yerini aldı.

Ceren Benderlioğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından yeniden setlere İçimizdeki Ateş ile dönüş yapmış olacak. Oyuncu dizi için çok heyecanlı ve klasik bir yaz dizisi olmayacağını belirttiği İçimizdeki Ateş için şunları söyledi:

“Yaz dizileri daha böyle aşk, romantik daha komedidir. Alışılmışın dışında bir dram bekliyor sizi, yaz için. Herkesin kendi hikayesi olan ve kendi hikayelerinin içinde kırılma noktaları olan, ağır dramları olan bir hikaye bekliyor. O anlamda seyirciyi bir dramla tanıştırmış olacağız.”