Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemekteyiz yarışmasının 17 Haziran Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde Özge Bilici, yarışmıştı. Özge hanım ilk gün arkadaşlarından 16 puan toplamıştı.

Yemekteyiz yarışmasında 18 Haziran Salı günü yarışan isim ise Kübra Dirikol… Kübra hanım 20 yaşında Siirtli ve tıbbi laboratuvar teknikeri. Ancak şu anda çalışmıyor. Kendisini ani çıkışları olan bir kişi olarak tanımlamakta.

Kübra hanım alışveriş sırasında aradıklarını bulmakta zorlanıyor. Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli mutfak sohbeti dikkat çekecek ayrıca Kübra hanımın pilav konusundaki hatası masada büyük mesele olacak.

Kübra Hanım’ın menüsü şöyle:

Yoğurt çorbası
Karnıyarık böreği
Çoban salata
Sini kebabı
Şehriyeli pilav
Sütlü irmik tatlısı

Kübra Hanım kaç puan aldı?

Çağatay 7
Seyithan 5
Büşra 5
Özge 2

Kübra Hanım toplamda 19 puan aldı.

Videodan 18 Haziran Salı günü fragmanını izleyebilirsiniz.

 

İşte 17-21 Haziran haftası yarışmacıları:

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı? 11

Birinci gün yarışmacısı Özge Bilici. 31 yaşında, ev hanımı Amasyalı, 9 yıllık evli iki çocuğu var. Daha önce muhasebecilik, kuaförlük ve satış danışmanlığı yapan yarışmacı şimdi çalışmıyor. Düşündüğünü pat diye söyleyen biri olarak kendisini tanımlıyor.

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı? 12

Haftanın 2. günü yarışmacısı Kübra Dirikol. 20 yaşında Siirtli ve tıbbi laboratuvar teknikeri. Ancak şu anda çalışmıyor.  Kendisini ani çıkışları olan bir kişi olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı? 13

Haftanın 3. günü yarışacak isim Seyithan Başkan. Aşçı, 42 yaşında, Batmanlı. 20 yıllık evli 10 yaşında kızı var. Aşçılık mesleğinden dolayı 1. olacağını söylüyor.

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı? 14

Haftanın 4. günü yarışmacısı Büşra Töre. 27 yaşında, ev hanımı ve Erzurumlu. 3 yıllık evli ve bir çocuğu var. İşten ayrılınca en büyük favorisinin yemek yapmak olduğunu ve dolayısıyla yarışmada da iddialı olduğunu kazanacağını söylüyor.

Yemekteyiz bugün 18 Haziran Salı 406. bölümde Kübra Dirikul kaç puan aldı? 15

Haftanın 5. günü yarışmacısı Çağatay Bostancı. 25 yaşında, öğrenci ve Çorumlu. Makina mühendisliği okuyor. Aynı zamanda oturduğu sitenin kafesini yönetiyor. Anlaşılması kolay bir insan olduğunu ve sivri noktaları olmadığını söylüyor.

Haftanın bölümlerinden derlenen tanıtımı aşağıda izleyebilirsiniz…