Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 9. bölüm sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor?

Leke 9. bölüm sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor?

tarafından ker_def

Leke dizisi sezon finalini kaçırmayın!

Kanal D ekranında yayınlanan Leke dizisi, 18 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan 9. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak yaz arası verecek.

Burak Sevinç, Melis Sezen, Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer gibi önemli isimleri buluşturan Leke dizisinin final yapacağı söylenmiş ancak Kanal D son anda karar değiştirerek diziyi yeni sezonda da yayınlama kararı almıştı.

Leke dizisinin sezon finalinde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Cem, Yasemin’den ayrılmanın verdiği üzüntüyle Belkıs’la yüzleşir. Cem’in, Belkıs’a yapacağı itiraf şok etkisi yaratır. Cem’in, Belkıs’tan sakladığı sır nedir?

Köşeye iyice sıkışan Serpil ve Birkan, Yasemin ve Şirin’in kendilerini ihbar etmelerinden korkar. Yolun sonuna yaklaşan iki kardeş gözlerini iyice karartır. Yasemin’i nasıl bir tehlike bekliyor?

Leke 9. bölüm sezon finali 2. fragmanı:

Sevgi Evi’ne ulaşan Vakıf çalışanı, Murat’ı ameliyat ettirmek istediklerini söyler. Aldığı haberle çok mutlu olan Yasemin, Murat’ın ameliyat gününü beklerken vakfın arkasında Cem’in olduğunu öğrenecek mi?

Yasemin, Şirin ve Meto, Hakan Müdür’e her şeyi anlatmaya gider. O sırada Yasemin’in çalan telefonu tüm olayların seyrini değiştirir…

Leke 9. bölüm sezon finali 1. fragmanı: