Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında saçma hareket ev sahibini kızdırdı!

Yemekteyiz programında saçma hareket ev sahibini kızdırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bugün yayınlanan bölümünde terapistlik yapan Gökçe Güler’in evine konuk olundu.

Best Of bölümlerinin 3.sünün yayınlandığı haftada, daha önce yarışan ve dikkat çeken isimler masaya oturdu.

Yarışmacılar arasında bulunan Fitness antrenörü Hüseyin Işıklar, eve gelirken yanında 3 tane ayvayı da getirerek adeta şov yaptı. Işıklar, yemeği beğenmezse ayvayı yiyeceğini söyleyerek yanında getirdiği ayvaları masaya bıraktı.

Önce diğer yarışmacılar herkese getirdiğini sandı ama Hüseyin Bey, aç kalmamak için kendine getirdiğini söylemesiyle şaşırttı.

Programın ilerleyen dakikalarında gelen hiç bir yemeği beğenmeyen ve sürekli eleştiren Hüseyin Işıklar, önündeki ayvalardan birini keserek yemeye başladı.

Bu sırada ev sahibi Gökçe Hanım’la da tartışmaya başladılar.

“Damat zevkime uymadı” diyerek yemeği yemeyip ayva yiyen Hüseyin Bey’i Gökçe Hanım, “Ben sizin damak tadınıza uygun bir şey kullanmaya gelmedim buraya. İyi kötü dersiniz, yoğurdu güzel dersiniz, değil dersiniz. Ne demek damak tadıma uymadı?” diyerek eleştirdi.

Yemekteyiz programında saçma hareket ev sahibini kızdırdı! 7

Mutfakta yaptığı açıklamada Hüseyin beyin davranışını çok yanlış bulduğunu anlatan ve “Çok saçma ayva ile mi doyacak” diyen Gökçe Hanım, tekrar masaya döndüğünde Hakan Bey’in bir dilim ayvayı diğer yarışmacıya uzatması karşısında kalakaldı.

Yarışmacı Esma Karaca, Hakan Bey’in uzattığı ayvayı almak istemedi ama kırmamak için sonunda aldı. Hakan Bey, “Bu muhteşem tatlıdan alır mısınız?” diyerek uzattığı ayvanın üzerine de limon sıkmıştı.

Bu yaşananlar karşısında gerilen ama ev sahibi olduğu için sakinliğini korumaya çalışan Gökçe Hanım, biraz da espriyle karışık “Hüseyin bey, benim tatlımın tadını almasın diye sabote ettiniz” yorumunu yaptı.

Masadaki onca yemeği yemeyip getirdiği ayvayı yemesi ve diğer yarışmacılara da sunmasıyla Hüseyin Bey, hem ev sahibine büyük ayıp etti hem de masada resmen şov yapmış oldu!

Haftanın yarışmacıları kimler?

Uğur Demiroğlu yarışıyor. 55 yaşında ve emekli.
Gökçe Güler, terapist
Şaziye Kahramanoğlu, ev hanımı
Hüseyin Işıklar, fitness antrönürü
Esma Karaca, Temizlik görevlisi