Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti!

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının yeni haftasında masada ilginç anlar yaşandı.

Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Murat Bayram’ın sofrasında, ev sahibinin sürekli konuşması ve diğer yarışmacıların eleştirilerini dinlememesi gerginlik yarattı.

Trabzonlu yarışmacı Murat Bayram’ın yemeğine gelen eleştiriler üzerine kimseye laf bırakmaması ve arada ayağa kalkıp yüksek sesle söylediği şarkı eşliğinde horon tepmesi, ilginç anlara neden oldu! Bayram’ın eleştirilere verdiği yanıtlar, kimi zaman gülüşmelere sebep olsa da diğer yarışmacılar hiç misafirperver bulmadı.

Aşçılık eğitimi alan Mert Görcük ile bir süre ana yemek konusunda atışan Murat Bayram, yarışmacının saçlarına takmasıyla da masada yine ilginç anlar ortaya çıktı.

Her fırsatta bir Karadeniz türküsü tutturup ayağa kalkıp horon teper gibi yapan yarışmacı, yeni haftanın da bir hayli hareketli geçeceğinin işaretini verdi.

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti! 11

Yüksek sesle konuşan Murat Bayram, diğer yarışmacıların yemekleri hakkında hakkında yorum yapmasına da pek fırsat vermedi.

Diğer yarışmacıların sık sık uyarmak zorunda kaldığı Murat Bey’in ana yemeği büyük eleştiriler aldı. Özensiz bulunan ana yemekle ilgili Onur Büyüktopçu da aynı yorumu yaptı.

Murat Bey’in salata ile ilgili yorumlar sırasında eliyle salatanın içindeki salatalıklara dokunması, pirinç pilavı ile ilgili yorumlar sırasında kaşığındaki pilavdan eliyle bir pirinç tanesi alıp yemesi dikkat çekti.

5.  gün yarışmacısı Mert Görcük, bu hareketler nedeniyle Murat Bayram’a tepki verdi. Konuşmalar sırasında yanında oturan Murat Bey’in sürekli koluna dokunması, el şakaları yapması da dikkat çekti.

Ev sahibi olarak sürekli konuşan Murat Bey’e, 4. gün yarışmacısı Gülten Demir “Ev sahibinin biraz az konuşması gerekiyor” sözüne rağmen Murat Bayram, “Ben hiç konuşmadım ki” sözüyle de şaşkınlık yarattı!

Dış ses bile duruma isyan edip “Yarışmacılar beni bile konuşturmadı” derken, ana yemek sırasında mutfakta olan Onur Büyüktopçu da masaya döndüğünde “Ne kadar çok ses çıktı” diyerek bir tek Murat Bey’in sesini duyduğu söyledi.

2. gün yarışacak olan Esra Hanım “Kimseye fırsat bırakmadı. Bastırarak konuşmak durumunda kaldık” derken, 3. gün yarışmacısı Şevin Yılmaz ise “Kulaklarım hala uğulduyor” diyerek isyan etti.

Murat Bey’in puanları ise şöyle:

Mert Bey 1, Şevin Hanım 3, Esra Hanım 4, Gülten Hanım 3 puan verdi…

İşte yeni haftanın yarışmacıları:

Haftanın ilk gün yarışmacısı Murat Bayram oldu. 39 yaşında evli ve 1 çocuk sahibi olan Bayram, radyocu ve aynı zamanda da haber muhabiri. Trabzon’da yaşayan yarışmacı, Yemekteyiz için İstanbul’a geldi. Murat Bey, tüm Karadeniz bölgesini bisikleti ile karış karış gezecek kadar tam bir doğa aşığı. Yarışmacı kendisini anlatırken “Görüntüm asabi olabilir ama son derece cana yakın ve merhametli biri” olduğunu ifade ediyor.

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti! 12

2. gün yarışmacısı ise Esra Sakızcı. 28 yaşında ve Giresun’lu olan Sakızcı, 1 çocuk annesi. Kendisini bildiğinden beri yemek yaptığını söyleyen yarışmacı, aynı zamanda Aşçı. Kendisi için açık sözlü, deli dolu ve deli cesaretine sahip biri tanımını kullanıyor.

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti! 13

3. gün yarışmacısı ise Şevin Yılmaz olacak. Yılmaz, aslen Gaziantep’li. Bekar olan ve üst düzey yönetici asistanlığı yapan yarışmacı, kendisini şöyle tarif ediyor: “Pozitif bir insanım. Asla negatif ortamlarda bulunmam, negatif insanlardan kaçarım.”

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti! 14

4. Gün yarışmacısı Gülten Demir. Tekstil işi ile uğraşan Demir, 27 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı, kendisini sosyal bir insan olarak anlatırken, aşırı dobra olduğunu ve bu yüzden çok sık eleştiri aldığını söylüyor.

Yemekteyiz yarışmasında şoka sokan yarışmacı! Resmen ambale etti! 15

5. ve son gün yarışmacısı Mert Görcük ise 24 yaşında ve aslen İstanbullu. Aşçılık eğitimi alan yarışmacı, aynı zamanda yemek yaparken şarkı söylemeyi de çok seviyor ve sesine güveniyor. Eleştiriye açık biriyim ama haksız eleştiriler karşısında ani tepkiler verebileceğini belirtmekte.