Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’de bu da oldu! Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma günü yarışmacı kulağına pamuk tıkadı!

Yemekteyiz’de bu da oldu! Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma günü yarışmacı kulağına pamuk tıkadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bu haftaki finali yine olaylı geçti!

Günün yarışmacısı Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen olan Hatice Beyza Bulut oldu. Iğdırlı ve Azeri olan Bulut, 10 yaşına kadar Fransa’da yaşamış bir yarışmacıydı.

Beyza Hanım’ın evinde yapılan final gününde tartışmalar bitmek bilmedi.

Haftanın başında iki gün yarışmaya katılan Soner Pakdemir’in aniden sağlık sebeplerini öne sürerek yarışmadan ayrılmasıyla, 3. gün yerine Hatice Beyza Bulut gelmişti.

Masada Gülizar Hanım ile Merve Hanım arasında ilk günden beri süregelen tartışmalar devam etti. Gülizar Ayan ve Merve Çakır, birbirlerine laf atarak tartışmaya başladılar.

Yemekteyiz'de bu da oldu! Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma günü yarışmacı kulağına pamuk tıkadı! 7

Bu sırada yorum yapmak isteyen Abdülkadir Bey söz alamayınca, ev sahibi Beyza Hanım’dan pamuk istedi.

Pamukları alınca kulakları tıkayan Abdülkadir Bey’in bu davranışı gülüşmelere ve şaşkınlığa neden oldu.

Abdülkadir Bey, “Pamuk istedim çünkü rahatsız oluyorum konuşmaktan… Yer kalmadı…” diyerek masadaki tartışmaya ve bir türlü söz alamamaya tepki verdi.

Bu sırada Onur Büyüktopçu masadan kalkmıştı. Gülizar Hanım, daha sonra yaptığı yorumda bu anlar için “Pamuk takarak kadınları susturmaya başladınız ama kadınları ne siz ne de başkaları asla susturamaz. Şovunuzu izlediğinizde umarım kendiniz beğenirsiniz ama umarım yanınızda bir kadınla izlemezsiniz…” diyerek bu olaya tepki verdi!