Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’de büyük şok! Onur Büyüktopçu, çileden çıkaran yarışmacıyı kovdu!

Yemekteyiz’de büyük şok! Onur Büyüktopçu, çileden çıkaran yarışmacıyı kovdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasına bu hafta katılan yarışmacılar arasında yer alan Aşçı Murat Özdemir, sinirleri o kadar çok gerdi ki yarışmanın finalinde Onur Büyüktopçu, dayanamadı ve yarışmacıyı dışarıya davet etti.

Bu hafta yarışma boyunca tüm yarışmacıları olduğu kadar ekran başındakileri de delirten Murat Özdemir, sürekli olarak masada konuşup kimseye söz bırakmayan, alaycı, agresif, garip tavırlarıyla herkesi adeta delirtti.

Hafta boyunca büyük gerginlik yaşatan yarışmacı, tam final puanlarının açıklanacağı anlarda yine durmadan konuşmaya devam etti. Sürekli yarışmacılar ve Onur Büyüktopçu tarafından uyarılmasına rağmen konuşmaya devam etti.

Yemekteyiz'de büyük şok! Onur Büyüktopçu, çileden çıkaran yarışmacıyı kovdu! 8

Ayrıca taktik yaparak beğense bile 4 yarışmacıya 1’er puan ve bir yarışmacıya da 2 puan verdiği ortaya çıkınca, sinirler iyice gerildi.

Bilerek yaptığı bu davranışı, iyice tuz biber oldu ve yarışmacıyı kendisi konuşurken sürekli söze girmesi nedeniyle uyarmasına rağmen durmayınca Onur Büyüktopçu, artık dayanamayıp “Çıkar mısınız lütfen, çıkın” diyerek dışarı gönderdi.

Sabırların taştığı anda Büyüktopçu, programı sürdürmeye çalışırken Murat Özdemir sürekli sözünü kesti. “İzin verirseniz programa devam edeceğim izin verirseniz, lütfen” sözlerine karşılık Murat Özdemir, “Ben katılmasaydım sen programı yapamayacaktın” yanıtını verdi.

Bu durum karşısında çok sinirlendiği görülen Büyüktopçu, son derece sabırlı ve yapıcı bir dille konuşmaya çalışsa da bir türlü tavırlarından vazgeçmeyen ve herkesi rahatsız eden Murat Özdemir’i, bu sözler üzerine dışarı çıkmasını istedi. “Senli benli konuşmayın, hadi o zaman, buyrun çıkın gidin” diyerek yarışmacıyı gönderdi.

Bu olay karşısında diğer yarışmacılar şok içinde kalırken, bir yarışmacının da gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yemekteyiz'de büyük şok! Onur Büyüktopçu, çileden çıkaran yarışmacıyı kovdu! 9

Masadaki tavırları, sürekli konuşup kimseye söz bırakmaması, her söze müdahale etmesi, davranışlarındaki asabi halleriyle tüm yarışmacıları hafta boyunca adeta delirtmişti.

Onur Büyüktopçu, giden yarışmacının ardından sözlerine devam ederken Murat Özdemir’in hiç adil olmayan puan verdiğini de belirtti.

İşte o anlar: