Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Ender-Halit-Yıldız üçgeninde harcanan bir mesele var!

Yasak Elma’da Ender-Halit-Yıldız üçgeninde harcanan bir mesele var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde flaş bir gelişme yaşanacak.

Halit’i başka kadınlara kaptırabileceğini farkeden Yıldız, şok bir hamleyle evlilik kararı almıştı.

Yeni bölümde Halit ve Yıldız nikah masasına oturuyor. Tabii bu durumu öğrenen Ender, çok sinirleniyor.

Ender’in yeni ve daha büyük planları olduğu görülüyor.

Halit’in Yıldız’a taktığı yüzüğün kendisini olduğunu ilk fırsatta Yıldız’a söylüyor.

Halit ve Yıldız’ın aralarına açmak için başka planlar peşinde olan Ender, uzak durmak yerine çok daha yakınlarında yer almaya karar veriyor.

Yasak Elma'da Ender-Halit-Yıldız üçgeninde harcanan bir mesele var! 7

Ender’in ne planladığı şimdiden merak konusu ancak yüzük meselesiyle Halit ve Yıldız’ın ilk kavgalarını etmelerine neden oluyor.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada diziyle ilgili olarak Ender’in entrikalarıyla Yıldız’ın başedemeyeceği görüşü yaygın. Üstelik Halit’in evlendikten sonra Yıldız’a da Ender’e yaptığı gibi eziyet edeceğini düşünüyor izleyenler.

Ender kötü bir karakter olsa da Şevval Sam, oyunculuğu nedeniyle büyük beğeni topluyor. “Çok güzel kötü kadın oynuyor” yorumları alan Sam’ın oynadığı Ender ise eleştirileri üzerine toplamayı başarıyor.

Bu arada diziyi izleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Halit’in Yıldız ile devam etmesini istiyor ve Yıldız’ın çevirdiği tüm oyunlara rağmen kötü kalpli olmadığı görüşünde.

Ancak Halit-Ender-Yıldız cephesinde yaşanan savaşın en büyük mağdurları da Zeynep ve Alihan olacak gibi duruyor. İşte bu nedenle sosyal medyada hemen herkes, Alihan ve Zeynep’in aşkının bu çatışmadan uzak tutulması gerektiği görüşünde. Dizinin gerçek aşıklarına bir şey olmaması için senaristlere sesleniyorlar.

Hatta bu aşka o kadar sahip çıkıyorlar ki fragmanda ikilinin yer almamasına bile kızıyorlar. Özellikle Zeynep ve Alihan için diziyi izlediklerini söyleyen pek çok izleyen var.

İşte 9. bölüm tanıtımı: