Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’de yaşananlar aslında çok vahim bir gerçeği ortaya çıkardı!

Yemekteyiz’de yaşananlar aslında çok vahim bir gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bu hafta yayınlanan son bölümünde hem ekran başında programı izleyenlerin, hem yarışmacıların, hem de Onur Büyüktopçu’nun tahammül sınırlarını zorlayan bir yarışmacı, finalde kovulmuştu.

Yemekteyiz programında son derece kibar, nazik ve adil tutumunu izleyen herkesin gördüğü Onur Büyüktopçu, ne yaparsa yapsın, yarışmacıların zaman zaman sofrada yaşattığı saygısızca durumların içinden çıkamıyor çok kez.

Sokakta normal görünen pek çok insanın içinden, masada öyle tuhaf şeyler çıkıyor ki izleyen herkes şaşırıyor! Onur Büyüktopçu, zaman zaman yaptığı açıklamalarla yarışmacıların hiç birinin figüran olmadığı, halk içinden seçildikleri ve programın kamera arkasında kendilerine asla davranışları konusunda özel bir tavır sergilenmediği, bir kurgu yapılmadığını vurguluyor.

Hal böyle olunca da herkes olup bitene çok şaşırıyor! Üniversitelisi, ev hanımı, profesörü, iş adamı, yurtdışında yaşamışı, öğrencisi pek çok kesimden katılan yarışmacılardan kimileri, ekran başındakileri şaşırtmaya devam ediyor.

Dikkat çeken durum da burada ortaya çıkıyor ve herkese “Biz ne hale geldik” dedirtiyor adeta.

Yemekteyiz'de yaşananlar aslında çok vahim bir gerçeği ortaya çıkardı! 7

Son yaşanan olaydan sonra, Yemekteyiz’de yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme alan Mesut Yar, Posta Gazetesi’ndeki köşesinde konuyu değerlendirirken şu sözleri söylüyor:

“Bu program toplumun aynası diye düşünenler olabilir. Kısmen haklılar. Ama bizim toplumun genlerinde bulunan saygı müessesesinin cenaze namazını daha kılmadık…

Sanırım yarışmacı seçerken kriterlerden biri de saygı ve saygınlık olmalı. Bir ağız dalaşı programına dönüşürse “Yemekteyiz” için hakikaten üzülürüm. Hele ki Onur’un sinirden titreyen ellerini gördükten sonra…”

Yemekteyiz programı, gerçekten ayna tutmaya başladı ve bu durum da rahatsız ediyor! Son yarışmacının taktik yapıp herkese 1 puan vermesi ve sonrasında pişkin pişkin tavırları, artık tahammül edilemez bir noktaya taşıdı Onur Büyüktopçu’yu.

Ancak ünlü oyuncu, hemen her hafta bu kadar yüksek düzeyde olmasa da sabrını zorlayan durumlar yaşıyor. Büyüktopçu’nun yaşadığını, ekran başındakiler de hem görüyor hem de benzer eleştiriler veriyorlar.

Bakalım, bu durum nasıl toparlanacak? Yarışmacı seçimlerine hiç bir müdahelesi olmadığını üstüne basa basa söyleyen Onur Büyüktopçu da artık çok rahatsız bu durumdan.