Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’na büyük şok! Reytingde yine çakıldı!

Fazilet Hanım ve Kızları’na büyük şok! Reytingde yine çakıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, uzun süre reyting tablosunda zirvede kalmayı başarmıştı.

Show’un Yeni Gelin dizisi ile rekabet eden Fazilet Hanım ve Kızları, Survivor’ın da rakip olmasıyla ivme kaybetmeye başlamıştı.

Ancak son dönemde dizide yaşanan olaylar, izleyenleri o kadar çok sıktı ve tahammüleri zorladı ki diziyi izleyenler, yavaş yavaş sıkılmaya ve izlememeye başladı.

Hazan ve Yağız mı, yoksa Sinan ve Hazan mı derken uzun süre bocalayan dizi, en sonunda gerçek aşkın Hazan ve Yağız olduğuna karar verilmişken bu kez de başka entrikalar devreye girdi.

Fazilet Hanım ve Kızları'na büyük şok! Reytingde yine çakıldı! 7

Fazilet Hanım’ın entrikaları, Yasemin’in kötü planları derken yine filler tepişti ve çimenler ezildi!

Dizinin son bölümlerinde Sinan’ın intihar sahnesi, sonrasında hafızasını kaybettiği numarasıyla çevirdiği dolaplar, bir anda ‘kötü adam’ pozisyonuna düşerek intikam peşine düşen, gözünü kin bürümüş bir adama dönüşmesi de izleyenleri iyice çileden çıkardı.

Tüm bu entrikalar izleyenleri yordu ve sonuç olarak geçtiğimiz hafta Total’de 8. ve AB’de 5. sıraya düşen dizi, bu hafta da entrika dozu yüksek bölümüne rağmen Total’de 7. ve AB’de 6. sırada yer aldı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Artık ilk 3’e bile giremeyen dizinin finale koşar adım gittiği görülüyor.

Diziyi takip edenlerin sosyal medyadan yaptıkları pek çok uyarıyı dikkate almayan senaristler, heyecan dozunu yükseltmek için olayları o kadar çok sündürüp, akıl sınırlarını o kadar çok zorluyorlar ki sonuç buraya geliyor işte!