Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin mahremine girdiler, tepkisi büyük oldu!

Eda Ece’nin mahremine girdiler, tepkisi büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisi ile son yılların en iyi çıkışlarından birisini yaşıyor. Dizinin 3. sezonunda sergilediği performans ile Yasak Elma’yı adeta ipten alan Eda Ece, karantina sürecinin ardından yeni normale hızlıca adapte oldu.

Sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte Bodrum’da tatile çıkan ünlü oyuncu, magazinciler tarafından sürekli görüntülenmekten dertli… Tatilin güzel geçtiğini anlatan oyuncu, sürekli magazinciler ile bir arada olduğunu belirterek, “Beraber yaşıyoruz” dedi. Eda Ece, evinde görüntülenmekten ise son derece rahatsız olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Ev mahremdir diyorum, evde çekmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Hukukta bir karşılığı olup olmadığını bilmiyorum.Evde ben sizi göremediğim için, siz beni gördüğünüz için biraz fazla mahreme giriyor. O konuda sizinle ters düşüyoruz ama onun dışında aramız iyi” diye konuştu.

Bu tür haberleri gördüğü zaman çok üzüldüğünü dile getiren Eda Ece, en çok da evinde kontrolü dışında görüntü alınmasının rahatsızlığı içinde olduğuna değindi. Ünlü oyuncu, “Belki pijamaylayım. Öyle görünmek istemiyoruz. Kontrol edemediğim bir anda görüntüleniyor ve bunu bütün ülkeye lanse ediliyor olması hoş olmuyor. Kendimi tedirgin hissediyorum. Keşke öyle yapmasanız” dedi.