Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın işte yeni dizisi Sol Yanım’daki imajı ve yeni rol arkadaşları!

Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın işte yeni dizisi Sol Yanım’daki imajı ve yeni rol arkadaşları!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, yakında STAR TV’de başlıyor. ‘Sol Yanım’ın yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosu da pek çok önemli dizinin senaristliğini gerçekleştiren Melis Civelek imzasını taşıyor. Dizide en dikkat çeken isim 2 sezon Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat verdikten sonra ayrılık kararı alan Özge Yağız oldu. Çünkü başarılı giden bir işten ayrılan oyuncu, bambaşka bir yolculuğa başladı. Hayranları da yeni karakterini, yeni imajını ve yeni dizideki performansını heyecanla bekliyor.

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan, geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesinde başrollerde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin yer alıyor. Diziden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Ekip hem genç hem de oldukça heyecanlı… Enerjileri de fotoğraflara yansıdı.

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın işte yeni dizisi Sol Yanım'daki imajı ve yeni rol arkadaşları! 11

Hikayenin bir yanında, tek başına hayatı öğrenen genç bir kız Serra ile olağanüstü zenginliğin içinde hesaplara, sırlara boğulmuş hayatları ile içten içe kaynayan Kutlusoy, Ailesi’nin ele avuca sığmaz veliahtı Selim yer alıyor.

‘Sol Yanım’, zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra bir mahallede yeni hayatına alışmaya çalışan anne ve kızın sırlarının yanı sıra, görkemli ve mutlu bir hayatın simgesi olan Kutlusoy ailesinin sırlarının birbirine nasıl düğümlendiğini anlatacak.

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın işte yeni dizisi Sol Yanım'daki imajı ve yeni rol arkadaşları! 12

DÜĞÜMLER VE SIRLAR!

Aşkların tesadüflere, tesadüflerin aşklara kapı araladığı bu hikayede çözülmesi gereken çok düğüm, her düğümde ortaya çıkan yeni sırlar var!

‘Sol Yanım’, geleceğin pek çok yıldız adayı genç oyuncularının yanı sıra, göz kamaştırıcı mekanları, arabaları ve kostümleri ile de ekrana damga vuracak.

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın işte yeni dizisi Sol Yanım'daki imajı ve yeni rol arkadaşları! 13

İşte ‘Sol Yanım’ kadrosu: Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.

‘Sol Yanım’ çok yakında STAR TV ekranında.

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın işte yeni dizisi Sol Yanım'daki imajı ve yeni rol arkadaşları! 14

SOL YANIM
Yapım: BKM
Tür: Dram
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Yapımcı: Necati Akpınar
Senaryo: Melis Civelek – Özlem Çadırcı
Genel Koordinatör: Berk Akman
Uygulayıcı Yapımcı: İlkim Dağlı
Müzik: Alp Yenier
Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı
Oyuncular: Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker