Ana sayfa Dizi İzle Masum 18 Ekim Pazar 210. bölümde Mira zorda, Rashi öfkeli!

Masum 18 Ekim Pazar 210. bölümde Mira zorda, Rashi öfkeli!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinin 210.bölümü 18 Ekim Pazar günü yayınlanacak. Dizide neler yaşanacak, detaylar haberimizde…Mira ve bebekler odada kilitli kalacak. İşte yeni bölüm detayları:

Masum’da bugün Gopi Rashi’nin yanına yetişir ve bebekler onun sayesinde dünyaya gelir. Urmila ise dikkatsizliğiyle Mira ve bebeklerin odada mahsur kalmasına sebep olur. Mira ve bebekler kurtulabilecek mi? Rashi Gopi’nin yardımıyla bebeklerini dünyaya getirir. Bebeklerinin üzerine titreyen Rashi etrafındakileri çok incitir.

Onun bu tavrı herkesten büyük bir tepki görür. İsim koyma töreninde bebeklere Rashi’nin istediği isimler verilmez. İsimler Cigar’ın da içine sinmez ve değiştirmek ister. Kokila onun bu isteğini kabul etmez. Rashi bu durum karşısında çaresiz kalır. Öte yandan Mira Urmila yüzünden bebeklerle birlikte odada kilitli kalır. Mira ve bebekler başlarına bir şey gelmeden kurtulabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel