Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi anlaşmasına imza atan Neslihan Atagül soluğu bakın nerede aldı!..

Yeni dizi anlaşmasına imza atan Neslihan Atagül soluğu bakın nerede aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com – En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Neslihan Atagül Eylül ayındaki yeni sezon için yeni bir projeye imza attı.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu hayranlarını üzmüştü.

Neslihan Atagül yaklaşık bir yıldır uzak kaldığı setlere Gecenin Ucunda isimli diziyle dönecek. Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan iddialı dizinin yapımcısı ise Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ve TMC Film.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de aldı. Neslihan Atagül, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin adeta içini ısıttı.

Yeni dizi anlaşmasına imza atan Neslihan Atagül soluğu bakın nerede aldı!.. 8

Paylaşımına, ‘Merhaba ben Moana! Okyanusun kalbinden selam getirdim’ notunu düşen oyuncu Seyşeller’de yazın tadını çıkarıyor.

Yeni sezonda Star TV’de, etkileyici bir kadın hikayesi ile ekranlara gelmeye hazırlanan güzel oyuncu bol bol enerji depoluyor.

Yeni dizi anlaşmasına imza atan Neslihan Atagül soluğu bakın nerede aldı!.. 9

Gecenin Ucunda’nın senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur yazıyor. Dizinin uyarlanacağı roman, 1963 yılında yayımlanmıştı. Ancak dizi uyarlaması günümüzde geçecek. Neslihan Atagül’ün oynayacağı romanın kahramanı ‘Macide’, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın olarak dikkat çekiyor.

Dizi için hazırlıklar sürerken erkek başrol oyuncusu hala açıklanmadı. Ancak ortada dolaşan bir iddiaya göre bu rol için Alperen Duymaz için görüşülüyor ve yakışıklı oyuncu projeye oldukça sıcak bakıyor.