Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni dizi heyecanı yaşayan İrem Helvacıoğlu’ndan hayranlarına özel mesaj!

Yeni dizi heyecanı yaşayan İrem Helvacıoğlu’ndan hayranlarına özel mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de bu akşam başlayacak olan Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranlara dönüyor İrem Helvacıoğlu. Oyuncu, daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Ulaş Tuna Astepe ile başrolünü paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakterinden sonra daha çok tanındı! Artık hafızalara Nefes olarak kazınan Helvacıoğlu, yeni bir sayfa açıyor bu akşam!

Özcan Deniz ile birlikte başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinde bu kez Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynayacak. Helvacıoğlu’nun hayranları da merakla yeni diziyi bekliyor.

Uzun süredir çekimleri süren dizi, Erzincan’da başlayan yolculuğun ardından İstanbul’daki çekimler ve sonrasında da Katar’da yapılan çekimlerle gündeme gelmişti.

Uzun bir zamandır hazırlıkları süren dizinin artık gösterim zamanı başlıyor! İzleyici de hayli merakla bekliyor! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun ekran uyumları da merak konusu.

Bu arada İrem Helvacıoğlu, setten yaptığı paylaşımlarla birlikte hayranlarına bir başka mesaj daha yayınladı. Oyuncu, 2 Şubat’taki doğum günü ile ilgili hayranlarından bir ricada bulunmakta.

Son dönemde pek çok ünlü isim gibi İrem Helvacıoğlu da kendisine hediye almak isteyen hayranlarına, sevenlerine seslenerek SMA hastası Ayaz bebek için bağış yapmaya davet ediyor.

1990 doğumlu Helvacıoğlu, 2 Şubat’ta 30 yaşına girecek. Oyuncunun mesajını aşağıda okuyabilirsiniz…

Yeni dizi heyecanı yaşayan İrem Helvacıoğlu'ndan hayranlarına özel mesaj! 20