Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin’de gelinler, Bozok erkeklerine en büyük kozlarını oynuyor! Yeni Gelin 48. bölüm tanıtımı izle

Yeni Gelin’de gelinler, Bozok erkeklerine en büyük kozlarını oynuyor! Yeni Gelin 48. bölüm tanıtımı izle

tarafından ker_def
GELİNLER BOZOK ERKEKLERİNE EN BÜYÜK KOZLARINI OYNUYOR!

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 48. bölüm tanıtımı yayınlandı. İskender’in “İşte Bu Ses Adana” adıyla ses yarışması düzenlediği tanıtımda Nazgül’ün doğum yapmasını isteyen gelinler, eşlerine en büyük kozlarını oynuyor.

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen 47. bölümünde yalanları ortaya çıkan Bozok erkekleri, eşlerinin elinden kurtulmak için annelerinden yardım istese de gelinler kararlıydı; kocalarına ağır bir bedel ödeteceklerdi. Eşlerine verecekleri cezayı düşünen gelinler konakta büyük bir grev başlattı. Kalender Ağa’nın herkesten saklayıp sadece Kamil’e söylediği sırrın peşine düşen kaynanalar Kamilla’yı kullanmak istedi. Çünkü sırrın açığa çıkması için Kamil’in konuşması, bunun için de Kötü Kamilla’nın sahalara dönmesi gerekiyordu. Kaynanalar, Kamilla’nın derinlere gömdüğü Kötü Kamilla’yı ortaya çıkarmak için elinden geleni yaptı. Grevleri yeterince destek görmeyen gelinler başka ceza yolları aradı. Gelinler bir günlüğüne eşleriyle yer değiştirmek istedi. Bozok Konağı’nın gelinleri olan Bozok erkeklerinin dayanacak halleri kalmadı. Artık buna son vermek isteyen erkekler yine de affedilmeyince konaktan gitmeye karar verdi. Geri gelen ve Bozok gelinlerine kuma getiren erkeklerin intikamı acı oldu.

Yeni Gelin'de gelinler, Bozok erkeklerine en büyük kozlarını oynuyor! Yeni Gelin 48. bölüm tanıtımı izle 7

YENİ GELİN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

“Yeni Gelin” yeni bölümü ile 5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!