Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal’dan ilginç itiraf!

Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal’dan ilginç itiraf!

tarafından zk zk

 

şilanmakal

Oyunculuk yapmaya ne zaman karar verdiniz?

Küçüklükten beri içimde oyunculuk vardı. Dizileri, filmleri izlerken taklitler yapmaya çalışırdım. Üniversite son sınıfta oyunculuk eğitimi almaya karar verdim. Devamında 2 sene dans eğitimi ve binicilik dersleri aldım. Eğitimlerim devam ediyor.

Oyuncu olmak isterken diğer bir yandan da tarih okumanızı nasıl açıklarsınız?

Tarih biraz benim hobim. Sevmeyen birinin tarih okuması çok zor. Ben seviyorum, severek okudum. Tarih kitapları okumaya devam ediyorum. Hatta bazen bir şeyleri unuttuğumu düşünüp eski üniversite kitaplarıma göz atıyorum.

‘Yeni Gelin’ dizisi sizin oyunculuktaki ilk projeniz oldu. Diziye nasıl dahil oldunuz?

Eğitimlerim sonucunda kendimi artık oyunculuğa hazır hissettim. “Artık yapabilirim” dedim. O sırada ‘Yeni Gelin’in cast çalışmaları başlamıştı. İlk görüşmeye gittiğim işte, işi aldım.

‘OYNADIĞIM KARAKTERİ SEVİYORUM’

‘Yeni Gelin’de canlandırdığınız Dilan karakteri için neler söylersiniz?

Özünde iyi bir kız. Bana saf ve naif gelen tarafları oluyor. Hayattaki tek amacı sevdiği adam Hazar’a ulaşmak. Çok cesur olmadığı, ailesinin sözünü dinleyip bu yolda sinsi planlar yaptığı için bir yılan. Benim için rolün iyisi kötüsü olmaz. Kendimden bağımsız bir karakter çıkarmaya çalışıyorum. O iyi diye ben iyi ya da o kötü diye ben kötü olmayacağım. Oynadığım karakteri seviyorum.