Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova çok etkili başladı, sır açığa çıktı, herkes şaşırdı!

Bir Zamanlar Çukurova çok etkili başladı, sır açığa çıktı, herkes şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezona 17 Eylül Perşembe akşamı başladı. Dizinin hikayesinin hızlı ilerleyeceği, yeni katılan karakterler ile bu sezonun çok farklı olacağı tescillenmiş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları 5 aylık aradan sonra yeniden dizilerine kavuşurken, sosyal medyada da diziyle ilgili birçok yorum paylaşıldı. Özellikle, Yılmaz’ın gerçekleri öğrenmesi herkesi şaşırttı. Adnan’ın oğlu olduğu gerçeğinin bir süre daha saklanması bekleniyordu ama Yılmaz, gerçeği öğrendi ve dizi bundan sonra daha da hızlı ilerleyecek gibi duruyor.

Peki sosyal medyada izleyiciler neler yazdı? Bir Zamanlar Çukurova’nın ekrana dönüşü ve oyunculuk performansları hakkında sosyal medyada nasıl yorumlar yer aldı? İşte Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyicilerde bıraktığı izler:

“Güzel bir bölümdü ancak daha akıcı olabilirdi. Saniye’nin burnundaki ve dudağındaki ufak estetik dokunuşlar da gözümüzden kaçmadı.”

“Vahide Perçin ve Nazan Kesal karşılıklı döktürmüşler.”

“Züleyha…. Kadın oyuncuların arasında ciddi anlamda baş sıralarda oyunculuk mükemmel Hilal Altınbilek.”

Bir Zamanlar Çukurova çok etkili başladı, sır açığa çıktı, herkes şaşırdı! 7

“Züleyha hala evlatlarını düşünüyor acısını unutup. Çok seviyorum bu kadını.”

“Dizinin başından beri birbirlerine destek olmalarını hep istedim. Hünkar ve Fekeli aşkı çok başka bence. Oyunculardan kaynaklı olsa gerek birbirlerine çok içten ve gerçekçi bakıyorlar.”

“Bir bilmeyen Yılmaz’dı, oda öğrendi Adnan’ın oğlu olduğunu şükür….”

“Bir Zamanlar Çukurova sevenler hala şokta. Kimse inanmadı ya Züleyha’nın söylediğine.”

Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten.