Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Alina Boz’u buluşturan Maraşlı dizisinde sıkıntı var!

Burak Deniz ve Alina Boz’u buluşturan Maraşlı dizisinde sıkıntı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak dizilerden birisi de Maraşlı… Burak Deniz’in başrolde yer alacağı önceden belli olmuştu. Ancak kadın başrol konusunda uzun bir bekleyişin ardından Alina Boz isminde karar kılındı…

Geçtiğimiz sezon Alp Navruz ile Elimi Bırakma dizisinde partner olan Alina Boz, bir hayli etkili performansı ile göz doldurmuştu. Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle de yaz boyunca konuşulan oyuncu, ayrıca Aşk 102 dizisinin çekimlerinde de bulunuyordu.

Ay Yapım tarafından çekimleri süren Aşk 102 dizisinde yapılan covid-19 testinde Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı ile birlikte Alina Boz’un da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu gelişme aynı zamanda Alina Boz’un Maraşlı dizisinde de planları değiştirecektir.

Başrol oyuncusunun olmadığı bir dizinin çekimleri başlayamayacağına göre Alina Boz düzelene kadar ve yeni testler yapılıp da koronavirüs tehlikesi tam olarak geçene kadar Maraşlı dizisinin ekibinin beklemesi gerekecek.

14 günlük karantina süreci başlarken, Alina Boz adına da bu durum hem talihsizlik hem de dizi sektörü için büyük bir uyarı oldu.