Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır için canlandırdığı karakterin hayatına etkisi büyük

Gökçe Bahadır için canlandırdığı karakterin hayatına etkisi büyük

tarafından ker_def

All dergisine konuşan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, canlandırdığı her karakterin kendisinde bir izi olduğuna gönderme yaptı. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde izlediğimiz oyuncu, şu aralar ise dansları ve sesiyle mest ettiği İzmir’in Kızları isimli projede yer alıyor.

Koronavirüs nedeniyle tüm gösteri ve etkinliklerin iptal edilmesi nedeniyle bir süre hayranları ile sahnede buluşamayacak olan oyuncu, canlandırdığı karakterlerin hayatına önemli bir etkisi olduğunu açıkladı.

Bahadır, “Canlandırdığım her karakteri ete, kemiğe ve ruha büründürmek için onları iyi anlayıp, bir şeyler kattığım gibi onlardan çok şey de öğrendim. Hele ki benim gibi çok genç yaştan beri sektörde olan bir oyuncu için bu çok normal. Bazı karakterlerle büyüdüm resmen. Alışveriş… Hayatın her alanında hep yaptığımız bu aslında. Oynadığım karakterlerle de olan bu” diye konuştu.

Şöhretin kendisinde büyük değişimler yaratmadığına da değinen oyuncu, mesleğinin kendisini tanıma sürecinde önemli faydalarını gördüğüne değindi.

Gökçe Bahadır için canlandırdığı karakterin hayatına etkisi büyük 7

Oyuncu, “Oyunculuk mesleği kendimi daha çok tanımama, keşfetmeme yardım etti. Çünkü işin gereği de bu. Canlandırdığınız karakterin inandırıcı olabilmesi için ilk önce sizin ona inanmanız gerekir. Bu da oyuncunun bu yolda kendini tanımasıyla olabilir. O yüzden değiştirmekten çok, bazı yönlerimi keşfetmeme neden oldu” ifadelerinde bulundu.

Gökçe Bahadır’ın rahatsız olduğu huyu!

Kendisini aşırı mükemmelliyetçi olarak tanımlayan ünlü oyuncu, “Bu her zaman böyleydi. Aslında bundan çok da rahatsız değilim. Ama bazı durumlarda bunu törpülemem gerektiğini düşünüyorum. Çünkü zaman ve şartlar her zaman mükemmel bir şekilde buluşmayabiliyor” diye konuştu.