Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin akıbeti iyice belirsizleşti!

Yeni Hayat dizisinin akıbeti iyice belirsizleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D tarfından perşembe akşamlarına monte edilmesi beklenen Yeni Hayat dizisi için ilk olarak 27 Mart Perşembe tarihi açıklanmış ancak daha sonra koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Dizinin ne zaman yayına geleceği merak edilirken, Kanal D’nin hamlesi çok şaşırttı.

2 yıl önce BluTV’de yayınlanan Dudullu Postası dizisini 2 Nisan Perşembe gününden itibaren yayına alacağını duyuran Kanal D, herkesi şaşırttı. Ancak dizinin yayınlanacağı güne dikkat edin, Perşembe akşamlarına alınan dizi, Yeni Hayat için açıklanan Perşembe günlerine monte edilecek. 27 Mart’ta ilk bölümü yayınlanması hedeflenen Yeni Hayat’ın Nisan aynıda başlaması umuluyordu.Ancak gelinen bu noktada ertelemenin ne kadar süreceği bilinmiyordu.

Kanal D Yeni Hayat dizisinden bu sezon için vaz mı geçti? Yoksa dizi için farklı bir gün mü belirlenecek? Çekimler devam edecek mi? Bu ve bunun gibi birçok soru izleyicilerin kafasında soru işareti. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine de koronavirüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Şimdi izleyiciler merakla bekledikleri bodyguard hikayesinin akıbetinin ne olduğunu araştırıyor. Ancak net bilgiler yok.

Dizinin oynucu kadrosunda ayrıca; Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi yer alıyor. Yeni Hayat yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru oturuyor.