Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya Eda Ece’ye sevgilisinin şakasını konuşuyor!

Sosyal medya Eda Ece’ye sevgilisinin şakasını konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma dizisinin sevilen isimlerinden, Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, evde kal kampanyasına hem destek oluyor hem de takipçileri ile keyifli vakit geçirmek adına instagram üzerinden çeşitli aktiviteler yapıyor.

Bugün instagram canlı yayında hayranlarının karşısına çıkan ve onların sorularını yanıtlayan, karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlatan oyuncu, 229 bin 210 kişi tarafından izlendi. Eda Ece’nin canlı yayını sırasında sevgilisi Buğrahan Tuncer’in şakası ise herkesi hem şaşırttı hem de gülümsetti.”Buğra gel zaten biliyorlar burada olduğunu” diye konuşan Eda Ece’nin başını elleri arasına almaya çalışan Tunçer, bu hareketi ile de sosyal medyada çok konuşuldu. O anları videoda bulabilirsiniz.

Evde bir hayli keyifli olduğu her halinden belli olan oyuncu, “”Ben zaten setten eve evden sete giden bir insanım. Partilerde olmayı sevmem, karantina bana bu yüzden zor geçmiyor” diye konuştu.

Eda Ece ayrıca instagram hesabından Şevval Sam ile ortak canlı yayın yapacaklarını ve Sam’ın kendisine yemek tarifi vereceğini ve birlikte tatlı yapacaklarını söyledi.Oyuncu, “İyi olan kazansın” diye de ekledi.

Eda Ece’nin canlı yayınını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: