Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisiyle ilgili Serkan Çayoğlu’nun büyük çekincesi!

Yeni Hayat dizisiyle ilgili Serkan Çayoğlu’nun büyük çekincesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisinin ilk iki bölümü Mart ayında çekilmişti. Bir bodyguard hikayesi olan Yeni Hayat’ın başrolünde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya bulunuyor. Serkan Çayoğlu, youtube sohbetinde yaptığı açıklama ile Temmuz ayında sete döneceğini söyledi.

Kanal D, Mart ayında yayınlamayı planladığı diziyi erteleyerek, yeni sezona bırakmıştı. Melisa Aslı Pamuk ile Serkan Çayoğlu’nun çok iyi uyum yakaladığı dizide ayrıca Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya’nın enerjisinin de tuttuğu biliniyor. Birçok dizi hayranı Yeni Hayat’ı heyecanla bekliyor.

2,5 aylık karantina sürecinden sonra Haziran ayında normalleşme adımları atılmaya başlandı. Ancak Serkan Çayoğlu, kendisini korumaya özen gösteriyor ve dışarıya da sınırlı şekilde çıkıyor. Oyuncu, “Temmuz’da sete gireceğim için ben, en geç Temmuz’da kalabalığın arasına karışacağım” diye konuştu.

Yeni Hayat dizisinin ilk olarak stok için çekimleri yapılacak. Eylül ayı itibariyle de yeni yayın döneminde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Oyuncu, dizi setlerinde çalışmanın zorluklarından bahsetti. Bir sahne için kamyonlar dolusu eşyanın taşındığını ve farklı semtlerde çekimler yapılmak durumunda kaldığını ve zorlu bir çalışma süreci yaşadıklarını anlattı.

Serkan Çayoğlu, “O şartlar zaten çok zordu. Çok ağır şartlar aslında. Belki bununla birlikte bu şartlara da dikkat etmek gerekir. Zaten mecburuz. Belki bunlar da hafifler. Genel olarak hepimizin zannettiğinde bir tık daha hızlı olacak normalleşme süreci. İnsan olarak her şeye o kadar çabuk uyum sağlıyoruz ki. Bence zannettiğimizden daha çabuk normalleşme olacak” diye konuştu.