Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin reytingleri ne iyi ne kötü!

Menajerimi Ara dizisinin reytingleri ne iyi ne kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Menajerimi Ara dizisi, ilk bölüm reytingleri ile dikkat çekti… Tuba Büyüküstün’ün konuk olarak yer aldığı dizinin 25 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen bölümü ilk 100 program sıralasında iyi bir yerde bulunuyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü totalde üçüncü olurken. AB ve ABC1 gruplarında dördüncülük elde etti. Sıralama olarak iyi bir noktada bulunan Menajerimi Ara dizisinin reytingleri ise ne iyi ne de kötü olarak görünüyor…

Totalde 3.59 reyting elde eden yapım, AB grubunda 3.98 reyting aldı ve ABC1 grubunda da 4.03 reytinge ulaştı. Karşısında bir başka dizi olmamasına rağmen Menajerimi Ara’nın aldığı bu ilk bölüm reyting sonuçları izleyicinin dikkatini çektiğini gösteriyor.

Özellikle önümüzdeki 2-3 haftalık periyotta dizinin performansı daha fazla fikir verecektir.

1 Eylül Salı akşamı Kanal D’de Hekimoğlu dizisi başlıyor. Menajerimi Ara ile Hekimoğlu arasındaki ilk karşılaşmanın sonuçları da önemli detaylar verecektir.

Menajerimi Ara’nın her yeni bölümüne yeni ünlü isimler katılacak. Nukhet Duru, Nebahat Çehre yeni bölümün konukları olacak. 1 Eylül Salı Akşamı yayınlanacak dizinin 2. yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz: