Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat’in iki başrolü Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un büyük heyecanı!

Yeni Hayat’in iki başrolü Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un büyük heyecanı!

tarafından ker_def

Yeni Hayat dizisi ile yeni sezonda ekranda yer almaya hazırlanan Serkan Çayoğlu, karantina sürecinden sonra yeniden arkadaşları ile sette buluştuğu için çok memnun.

Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin ekibi sette bir araya geldi ve çekimler de başladı. Oyuncular da yeniden bir arada olmanın mutluluğu içinde… Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla yeni diziyi bekliyor.

Oyuncunun hem yurt içinden hem de yurt dışından milyonlarca seveni var. En son Halka dizisinde izlediğimiz Serkan Çayoğlu, “Karantina sonrası tekrar sete çıktık ve bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Hiç ara vermemiş gibi hissetmek beni mutlu etti ve kolay adapte olmamı sağladı” diyerek mutlu olduğunu belirtti.

Çarpışma dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Melisa Aslu Pamuk, Serkan Çayoğlu’nn partneri… Ünlü oyuncu da bir hayli heyecanlı. Melisa Aslı Pamuk, “Bu zor süreçten sonra işimize geri dönmek beni ve set arkadaşlarımı çok mutlu etti. Umarım hepimiz için iyi ve başarılı bir sezon olur. Yeniden sette olduğumuz için mutluyum” diye konuştu.

Yeni Hayat'in iki başrolü Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un büyük heyecanı! 7