Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat dizisinin en sürpriz ismi Nilperi Şahinkaya olacak!

Yeni Hayat dizisinin en sürpriz ismi Nilperi Şahinkaya olacak!

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisinin ekibi sette bir araya geldi ve çekimler de başladı. Oyuncular da yeniden bir arada olmanın mutluluğu içinde… Dizide Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ile birlikte başrolde yer alan diğer iki oyuncu Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın.

Güçlü kadrosu ile göz dolduran dizinin hikayesi de Elif Usman tarafından yazıldı ve özgün bir bodyguard hikayesi… Mart ayında yapılan çekimlerde ilk iki bölüm hazırlanmış, hatta yayın günü de Perşembe olarak belirlenmişti. Ancak daha sonra Kanal D, dizinin yayınını durdurmuştu.

Aradan geçen 4 ayın ardından sette bir araya gelmenin mutluluğu içindeki Tayanç Ayaydın, “Uzun bir aradan sonra sete dönmek benim için çok heyecan verici. O kadar özlemişim ki; sete girince sanki pandemi döneminde göremediğim eski bir dostumla karşılaşmış kadar mutlu oldum” açıklamasını yaptı.

Yeni Hayat dizisinin en sürpriz ismi Nilperi Şahinkaya olacak! 7

Dizide Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya uyumu da sette bir hayli konuşulmuş ve basına da yansımıştı. İki ünlü oyuncu, karı-koca karakterlere hayat veriyor. Dizinin en sürpriz ismi de Nilperi Şahinkaya olarak gözüküyor… Serkan Çayoğlu -Nilperi Şahinkaya sahneleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Heyecanlı olduğunu belirten Nilperi Şahinkaya, ““Sete döndük. Dizimizin ekibine kavuştuğumda setimizi ne kadar özlediğimi hatırladım. Umarım güzel sonuç alırız, heyecan yeniden başladı” açıklamasını yaptı.