Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Karadeniz dizisi, İrem Helvacıoğlu ile Selin Şekerci kıyaslamasına neden olacak!

Yeni Karadeniz dizisi, İrem Helvacıoğlu ile Selin Şekerci kıyaslamasına neden olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda kış dönemi için dizi yatırımlarını artıran ama aradığı başarıyı bir türlü yakalayamayan Fox TV yönetimi 2022-2023 sezonu için de yine birbirinden iddialı dizilere yatırım yapma kararı aldı. Birçok yeni dizi için yapılan görüşmeler ve hazırlıklar devam ederken, bazı yapımlardan bilgiler de basına yansımaya devam ediyor. Yeni Karadeniz dizisi olarak da Asiye isimli proje dikkatleri çekiyor.

Fox TV ekranında yayınlanmak üzere NTC Medya tarafından bir süredir hazırlıkları yapılan Asiye dizisi, Karadeniz dizisi sevenlere hitap edecek. Daha önce Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde yaptığı muhteşem çıkışı herkes iyi biliyor.

Yeni Karadeniz dizisi, İrem Helvacıoğlu ile Selin Şekerci kıyaslamasına neden olacak! 8

Ayrıca iki sezon süren ve İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in popülerliğine katkı sağlayan Kuzey Yıldızı dizisi de Ordu’da çekilmiş ve eğlenceli bir Karadeniz dizisi olarak büyük ilgi çekmişti.

Son dönemde Karadeniz bölgesini odak noktasına alan bir dizi gündeme gelmemişti. Fox TV, bu noktada adımı attı ve NTC Medya’nın Asiye isimli projesini satın aldı. Asiye dizisinin bir dram hikayesi olması beklenirken, senaryoyu ise Onur Koçal’ın yazmakta olduğu ortaya çıktı.

Asiye dizisinde kadın başrol büyük önem taşıyor ve Selin Şekerci ile anlaşma sağlandığına yönelik haberler de basına yansıdı. Selin Şekerci’nin Asiye karakteri ile yardımsever ama dik başlı bir Karadeniz kadınını canlandıracak olması, oyuncunun kariyerinde yeni bir deneyim fırsatı da olacak.

Yeni Karadeniz dizisi, İrem Helvacıoğlu ile Selin Şekerci kıyaslamasına neden olacak! 9

Selin Şekerci’nin daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu ile kıyaslanacağını da belirtmek lazım.

İzleyiciler Nefes karakterinden çok etkilenmişti. Asiye karakteri de bakalım bu kadar geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başarabilecek mi? Selin Şekerci’ye yine dizide büyük bir sorumluluk yüklendi ve oyuncu, şive konusunda da önemli bir sınav verecek.

Karadeniz bölgesinin yeşiller içindeki dağlık coğrafyasını yeniden öne çıkartacak olan Asiye dizisi, aynı zamanda bölgenin kültürü ve müzikleri konusunda da izleyenleri çok etkileyeceğe benziyor.