Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde?

Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezon 8. Gün isimli diziyle ekrana gelen ancak iddialı başlayan dizinin bir kaç bölüm sonra bitmesiyle hüsrana uğrayan Burcu Biricik, şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor.

Kısa bir süre önce Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılmasından sonra diziye 4 yeni kadın oyuncunun katılacağı ile ilgili bilgiler dolaşmıştı.

Bu isimlerden bir tanesinin de Burcu Biricik olduğu ileri sürüldü. Henüz konuyla ilgili bir netlik yok ama Biricik’in adı kulislerde dolaşıyor.

Burcu Biricik ise şu sıralar çok uzaklarda tatilde. Eşi Emre Yetkin ile bir süre önce Uzak Doğu seyahatine giden ünlü oyuncu, sosyal medyadan da sık sık gittiği yerlerin fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Malezya’ya giden Burcu Biricik, Langkawi adasından fotoğraflar paylaştı. Daha sonra Japonya’ya geçen Burcu Biricik’in Uzak Doğu turu halen devam etmekte.

Yeni sezonda EDHO’da rol alıp almayacağı ile ilgili söylentiler ise hayranları arasında heyecan yarattı.

İşte Burcu Biricik’ten Uzak Doğu manzaraları:

Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde? 11 Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde? 12 Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde? 13 Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde? 14 Yeni sezonda adı EDHO dizisi için geçen Burcu Biricik, bilin bakalım şu sıralar nerelerde? 15