Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun lokomotif dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu! Oktay Kaynarca bir sınavı daha başardı!

Yeni sezonun lokomotif dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu! Oktay Kaynarca bir sınavı daha başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizi, Oktay Kaynarca’nın iddiasını gerçekleştirdiği bir yapım olarak anılıyor. Ocak ayında bir röportajında “Yeni sezonun lokomotif olacak” diyerek dizi hakkında çok iddialı konuşan Oktay Kaynarca, bunu gerçekleştirme noktasında olmanın heyecanı içinde.

Dizinin ilk iki bölümü sonrasında elde edilen reytingler, sosyal medyadaki yansımalar ve hikayeye olan izleyici ilgisinin çok yüksek boyutta olması Oktay Kaynarca’nın hedefini gerçekleştirmekte olduğunu gösteriyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerde de yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekeceği ortada. Başarılı oyuncunun diğer dizilerinde olduğu gibi bu yeni işte de seyircinin nabzına dokundu ve onların neyi izleyeceğini çok iyi bildiğini herkese göstermiş oldu.

Hikayenin başarısının yanı sıra karakter ile oyuncu uyumunun da çok iyi sağlanması diziyi öne çıkartan bir başka detay oldu. Çok geniş bir oyuncu kadrosu ile, birbirinden çok farklı karakterlerin hikayesinin yansıtıldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, aksiyon dizilerinde nadir rolleri bulunan kadın oyuncular konusunda da aynı hataya düşmemiş. Kadın karakterlerin dizinin hikayesinin her noktasında yer alması ve çok etkileyici oyuncuların varlığı atv dizisinin başarısının bir başka nedeni oldu.

Yeni sezonun lokomotif dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oldu! Oktay Kaynarca bir sınavı daha başardı! 7

Oktay Kaynarca, dizideki Cezayir Türk karakterinin de daha önceki rolleri gibi çok etkili olacağından emin, ama başarının sadece başrol karakteri ile gelmeyeceğinin de bilincinde birisi… Hem başrolde yer alan hem de dizinin yapımcısı konumundaki Kaynarca, şu sözleriyle ekip çalışmasının önemini ortaya koydu:

“Bu da lezzetli bir karakter olacak. Ama lezzetli karakter tek başına mücadele edemez, tek başına yürüyemez. Etrafının güçlendirilmesi gerekiyor. O yüzden de etrafındaki karakterler de, dizide yazılan bütün karakterler çok sağlam. Oyuncular da onları oynayan oyuncular da çok sağlam.”

Kurtlar Vadisi dizisinde birçok karakter arasından sıyrılan Süleyman Çakır efsane oldu… Ardından 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteri de yine fenomen karakterlerden birisi haline geldi.

Oktay Kaynarca unutulmaz bu iki rolün ardından şimdi de Cezayir Türk olarak ekranda yer alıyor. Oyuncunun, dizinin başarı sırrı olarak ekip çalışmasını ve hikayenin zenginliğini öne çıkartan sözleri aslında birçok dizi yapımcısı için de ders niteliği taşıyor.

Sadece dizide rol almayan, yapımcı olarak tüm oyuncu kadrosunu ve hikayeyi oluşturma aşamasında emek ortaya koyan Oktay Kaynarca, bir dizinin nasıl başarıya ulaşabileceğinin de formülünü ortaya koymuş durumda.