Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna Ve Hazal Kaya hayranları Disney Plus’a koştu!

Onur Tuna Ve Hazal Kaya hayranları Disney Plus’a koştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur? adlı sinema filmi Disney Plus’da yayınlandığı ilk gün Top 10 listesine zirveden girdi.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın Enis Arıkan, Selin Şekerci ve Nur Fettahoğlu ile kamera karşısına geçtiği Benden Ne Olur? filmi, 14 Ocak 2022’de vizyona girmişti.  Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün üstlendiği film yazar Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk tarafından senaryolaştırıldı.

Hazal Kaya ve Onur Tuna hayranlarının merakla beklediği film, dijital platformda yayına girer girmez top 10 listesinin ilk sırasında yer aldı. Aslı Kızmaz mutluluğunu sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Onur Tuna Ve Hazal Kaya hayranları Disney Plus'a koştu! 7

Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın “senden hiçbir şey olmaz Sertab” demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve “benden ne olur” herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.