Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden giden gidene! Bir ayrılık haberi daha gündemde!

Kardeşlerim dizisinden giden gidene! Bir ayrılık haberi daha gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin sevile dizisi Kardeşlerim, Cumartesi akşamları yayınlanmakta. Dizinin müdavimleri, ağır dram hikayesiyle başlayan Kardeşlerim dizisini büyük bir merakla izlemeye devam ediyor. Ancak ardı ardına yaşanan ayrılıklarla birlikte izleyici de şaşkın!

İlk sezonuyla ekranda büyük bir çıkış yakalayan Kardeşlerim dizisi, ikinci sezonda ise aynı ilgiyi göremiyor. Reytingde beklenen puanları alamayan dizinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi mevcut ama reyting düşüşü yaşadığı da bir gerçek.

Fakat hikayesini yenilemeye çalışan dizide zaman zaman beklenmeyen durumlar da oluşuyor haliyle. Senaryoya heyecan katmak için yeni karakterler eklenirken kimi zaman beklenmeyen ayrılıklar da oluyor.

Şu ana kadar 37 bölümü yayınlanan dizi, ekranda bir kaç bölüm bile ancak tutunabilen yapımlara göre oldukça başarılı. Bu bir gerçek. Muhtemelen sezon sonunu da görecek. Zira sosyal medyada da büyük bir desteğe sahip ve müdavimleri de bırakmaya niyetli değil.

Kardeşlerim dizisinden giden gidene! Bir ayrılık haberi daha gündemde! 7

İlk sezondaki heyecanı yakalayamasa da aynı şevkle set devam ediyor. Son aylarda diziden ayrılıklar ise hız kazandı. Bazı karakterlerin gidişi şaşkınlıkla karşılansa da bazıları için sevinenler bile oldu! Örneğin son ayrılık haberi Cemile karakteriyle ilgiliydi. Cemile’nin hikayede hiç bir katkısı olmadığını düşünenler bu işe çok sevindiler. Nilsu Yılmaz’ın oynadığı Cemile, pek de hoşlanılmayan bir karakter.

Fakat işin bir de başka bir yönü var! Hikayenin ana karakterleri Kadir ve Melisa’nın gidişi hiç de olumlu karşılanmamıştı. Çok sevilen ikilinin diziye vedası üzmüştü. Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun oynadıkları Melisa ve Kadir’in gidişi hala konuşuluyor. Ayrıca Talya ve Mazlum karakterlerini oynayan Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi de diziye veda edenlerden.

Bu gidişler, izleyicinin tepkisi alan ayrılıklardı. Senariste tepki veren Kardeşlerim izleyenleri, şimdi Cemile’nin gidişine üzülmese de bu yaprak dökümünün daha ne kadar süreceğini merak ediyor!