Ana sayfa Dizi Haberleri Yerli Dr. House dizisinden üzücü haber! İptal oldu! Halit Ergenç’le bir ilgisi var mı?

Yerli Dr. House dizisinden üzücü haber! İptal oldu! Halit Ergenç’le bir ilgisi var mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Amerika’da 2004-2012 arası yayınlanan ve tüm dünyada hala büyük ilgi görmeye devam eden ‘Dr. House’ dizisinin yerli uyarlamasının çekileceği ile ilgili haberler gündeme gelmişti.

Dizinin başrolü için Halit Ergenç ve Ozan Güven’in isimleri geçiyordu. Hatta Halit Ergenç’in oynayacağı ile ilgili haberler de gündeme geldi.

Dr. House dizisini izleyenleri ve dizinin ününü duyanları heyecanlandıran proje, Ergenç’in ismiyle daha da dikkat çekti.

Yerli Dr. House dizisinden üzücü haber! İptal oldu! Halit Ergenç'le bir ilgisi var mı? 7

Dr. House dizisinde Hugh Laurie’nin canlandırdığı, takıntılı doktor ‘Gregory House’a hayat verecek olan Halit Ergenç’in Vatanım Sensin’den sonra yeniden ekrana dönme ihtimali de hayranlarını sevindirdi.

Ancak yaşanan son gelişmeyle Dr. House dizisinin uyarlamasının rafa kaldırıldığı öğrenildi.

‘Karga Seven Pictures’ın diziyi yapmaktan vazgeçmesi üzerine, projeyi çekecek olan ve Taylan Biraderler olarak bilinen Durul ve Yağmur Taylan’ın da yapım firmasından ayrıldıkları haberleri konuşulmaya başlandı.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından şöyle duyurdu:

Projenin neden iptal edildiği bilinmiyor ancak Halit Ergenç’in ismi şu sıralar Ay Yapım’ın Babil isimli dizisiyle geçiyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alması bekleniyor.

Halit Ergenç’in, Dr. House dizisinin uyarlaması yerine kod ismi Babil olarak anılan diziyi tercih etmesi mi dengeleri değiştirdi, şimdilik bilinmiyor ancak Ergenç’in isminin iki dizide de anılması ve birinin iptal edilmesi de ilginç bir sürece işaret etmekte.