Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu deneyimlerini paylaşarak tüm kadınlara ilham olmaya hazırlanıyor!..

Yeşim Ceren Bozoğlu deneyimlerini paylaşarak tüm kadınlara ilham olmaya hazırlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı ‘Füsun’ karakteriyle yine hayranlarından tam not aldı.

Ama oyuncunun yeni dizi maceresi bu kez kısa süreli oldu. Annemizi Saklarken’in final yapmasına karar verildi, dizi bu hafta yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nu ise yeni bir girişimin heyecanı sardı. Oyuncu heyecanını takipçileriyle de instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı sözlerle yeni girişimini anlattı;

Yeşim Ceren Bozoğlu deneyimlerini paylaşarak tüm kadınlara ilham olmaya hazırlanıyor!.. 7

“Dün sette, @isikszn ile sektör, hayat bilgisi ve dişilik üzerine konuşurken konu @ycb.19 a geldi. Tam olarak ne olduğunu, olacağını sordu; izah edelim efendim: @ycb.19 kişisel marka ismi olarak şahane kadınlardan oluşan ekibimizle seçtiğimiz ismimiz. Bundan sonra paylaşacağımız her şeyin üst başlık şemsiyesi. Ycb’nin açılımı malumuz, 1️⃣9️⃣ da benim aşık olduğum mucize sayısı.(Çünkü üzerinde 19 vardır)

Bu oluşumun asıl hedefi bir platform oluşturmak.Beni takip edenler biliyor, beş sene önce burada “içimizdeki kamyoncu Namık’tan nasıl kurtuluruz?” başlıklı yazılar yazıyordum.İnsan olarak ağır sınavlı dönemimdi, maddi manevi, fiziksel zihinsel ve ruhsal olarak sağlam bir şefkat tokadı yedim yukardan. (O hikayeyi merak eden YouTube a ‘Yeşim Ceren Bozoğlu Ted Talks’ yazarak bulabilir)

Hayatımın elimden kayıp gittiği, hatta daha dürüstçesi kendimi kaybettiğim bir dönemdi. Sonrasında derin bir yüzleşme ve sorgulama yaşadım. Şifanın ancak kendimi dönüştürmekle geleceğini nihayet idrak ettim.
Ha bu arada gerek kişisel hikayemden gerek sektörel mecburiyetten çıkan içimdeki “kamyoncu Namık” dan da kurtulmaya and içtim. Çünkü artık kadın bedeninde bir erkek maskesiyle yaşamak istemediğim konusunda nettim.

Bu altı sene içersinde terapi,theta healing, yin yoga, ses terapisi, acsess bars, somatik dialog, high heals gibi bir çok şifa metodu deneyimledim. Kendi içimdeki kuyulara inip o korkak yaralı kızı önce kabul etmeyi sonra sevmeyi,mutlu etmeyi ve korumayı öğrendim. (Dönüşüm meselesi sadece 110 kilodan 59’a indi sonra hayat bayram oldu değil yani. Keşke o kadar basit olsa…)

@ycb.19 bu dönüşümün araçlarını paylaşmak için kurduğumuz bir oluşum. Pek yakında bu bilgileri daha detaylı paylaşacağımız internet sitemiz açılacak inşallah. Sonrasında sırasıyla diğer sürprizlerimiz de yolda. İçindeki dişi ile buluşmaya ihtiyaç duyuyorsan @ycb.19 bu yolda yol haritası olarak faydalı olsun diliyorum sana. Dişilik aşkına.”