Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle bir proje geliyor ki aklınız şaşacak! Ezel’i izleyenler bu haberi kaçırmasın!

Öyle bir proje geliyor ki aklınız şaşacak! Ezel’i izleyenler bu haberi kaçırmasın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelmiş geçmiş dizi tarihimizde asla unutulmayan ilk 10 dizi arasında her zaman hatırlanacak olan bir dizi var ki izleyenler için efsaneydi adeta! Ezel dizisi, hem oyuncuları hem hikayesi açısından, izleyiciyi fena halde duvara çarpan bir yapım oldu!

Adeta Ezel’den sonra dizi sektöründe onu yakalamak adına başka bir yarış başladı! Hikayeleri klasik dizilerin arasından öylesine sıyrıldı ki adını televizyon tarihimize yazdırdı! Tuncel Kurtiz gibi Türk tiyatro, sinema ve dizi dünyasının çok önemli bir isminin de yıllarca ‘Ramiz Dayı’ olarak anılmasına bile neden oldu.

Öyle bir proje geliyor ki aklınız şaşacak! Ezel'i izleyenler bu haberi kaçırmasın! 8

Unutulmayan karakterleri ve her bölümde izleyicinin aklını allak bullak eden hikayesiyle Ezel’i unutmak mümkün olmadı. Hatta şu sıralar Sadakatsiz dizisiyle ekranlara gelen Cansu Dere bile yıllardır Ezel’de oynadığı ‘Eyşan’ ile o kadar çok anılıyor ki pek çok izleyici ona bu şekilde hitap etmekte!

Ay Yapım imzalı dizi yolculuğuna Star TV’de Eylül 2009’da başlamış ve daha sonra Atv’ye geçmişti. 2011 yılı Haziran ayına kadar süren Ezel dizisi, 71. bölümüyle veda etmişti. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin müthiş hikayesini ise klasik roman Monte Kristo Kontu’ndan Kerem Deren ve Pınar Bulut senaryoya uyarlamıştı.

Dizinin kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer ve Rıza Kocaoğlu yer alıyordu. Müthiş bir kadroyu bir araya getiren Ezel’in ardından, gelelim yeni ve sevindirici gelişmeye…

Öyle bir proje geliyor ki aklınız şaşacak! Ezel'i izleyenler bu haberi kaçırmasın! 9

Ezel’in yapımcısı ola Ay Yapım, senaristlerinden Kerem Deren ve oyuncularından Barış Falay ile RızaKocaoğlu’nun da içinde bulunduğu bir başka iddialı yapım gündeme geldi…

Netflix için çekilecek olan ve Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan “Kötü Adamın 10 Günü” isimli filmin yönetmenliğini yine Uluç Bayraktar üstlenirken senaryosunu da Kerem Deren kaleme alacak.

Filmin bir diğer sürprizi ise Nejat İşler! Oyuncu, rol aldığı her yapımla adından söz ettirmekte. Filmin 3  seri olacağı ve  serinin ilk bölümü olan “İyi Adamın 10 Günü”nün çekimlerinin de bir  süre önce tamamlandığı öğrenildi.

Artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesini anlatan fimde ayrıca Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse gibi başarılı isimler de rol almakta.

Kadroya ve arka plandaki isimlere bakılınca, Ezel gibi unutulmayacak bir yapımın daha gelmekte olduğu şimdiden anlaşılıyor!