Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş ve Erşan Kuneri ile konuşulan Uraz Kaygılaroğlu bir büyük iş daha yapıyor!

Üç Kuruş ve Erşan Kuneri ile konuşulan Uraz Kaygılaroğlu bir büyük iş daha yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde Kartal karakteri ile yer almaya devam ediyor. Dizinin 16 Mayıs Pazartesi günü 26. bölümü yayınlanacak ve 30 Mayıs’taki 28. bölümle birlikte de hikaye sona erecek. Uraz Kaygılaroğlu da hem Üç Kuruş dizisindeki başarılı performansı ile göz doldurdu hem de Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıktı.

Erşan Kuneri dizisi Cem Yılmaz’ın çok farklı bir konsept olarak tasarladığı 8 bölümlük bir yapım oldu. Cem Yılmaz, bu dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’na da başrolde yer verdi. Erotik filmlerin yapımcısı olan Erşan Kuneri karakerinin hikayesi günümüz dünyasına eleştirel bir yaklaşım olsa da diziye yönelik ciddi eleştiriler de yapılıyor… Uraz Kaygılaroğlu bu yapımda İbrahim Tumtum isimli karakteri canlandırdı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada Üç Kuruş dizisini bitirmeye çalıştıklarını belirten Uraz Kaygılaroğlu, yaz döneminde ise ne yapacağının belli olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Diziyi bitirmeye çalışıyoruz. Son 3 bölüm kaldı. Sonra yaz tatil, biraz iş” diye konuştu. Ünlü oyuncu ayrıca çocuk istismarına karşı mücadele eden UCİM derneği için de sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yine ünlü oyuncu arkadaşlarını da bu canlı yayınlara dahil eden Uraz Kaygılaroğlu, “Hep beraber yaptık. Onlar olmasa hiçbir şey olmazdı. Mutluyum böyle bir işin parçası olduğu için. Umarım bir sürü insana ulaşmaya devam eder” diye konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu bu çabaları ile hem çocuk istismarına karşı toplumsal duyarlılığı geliştirmeye devam ediyor hem de dernek için bağış toplama görevini üstlenmiş oluyor…