Ana sayfa Dizi Haberleri Yetkin Dikinciler, Bahtiyar Ölmez dizisinde şaşırtacak! İki kişiyi aynı anda oynuyor!

Yetkin Dikinciler, Bahtiyar Ölmez dizisinde şaşırtacak! İki kişiyi aynı anda oynuyor!

tarafından ker_def

Yetkin Dikinciler, Bahtiyar Ölmez dizisinde şaşırtacak! İki kişiyi aynı anda oynuyor! 7

‘Rıfat’a göre daha küçük bir dünyada yaşıyor ama daha büyük hayalleri var sanki ‘Bahtiyar’ın…
Evet, ‘Bahtiyar’ın küçük bir dünyası var. Eski bir yatağı, dolabı, mutfağı… Ama aynı zamanda girişimci bir ruha sahip. Kıvrak zekalı ve bir yerden yırtmaya çalışıyor. Ama bunu isterken çevresini örselemiyor. ‘Soframızda yumurta kırıyorsak, içine sucuk da atalım’ düşüncesinde. İlk kazandığı parayı bile “Onun daha çok ihtiyacı var” diyerek yolda gördüğü bir adama veren, gönlü zengin bir adam. Yufka yürekli ama aptal değil.

TOKAT SAHNESİNDE ‘LÜTFEN BANA GERÇEKTEN VURUR MUSUN?’ DERİM

‘Bahtiyar’ ve ‘Rıfat’ olarak her sahnede varsınız. Buna nasıl hazırlıyorsunuz kendinizi?
Bunu yalnız yapmadığımı bildiğim için çok hazırım. Sevdiğim işi yapıyorum ve yorulmak da bu işin bir parçası. Emek kutsaldır… Ben bir takım oyuncusuyum ve takımın bir parçasıyım. Rahmetli hocamız Müşfik Kenter’in öğrettiği ilk şey şuydu: “Koroda mızrak tutmayı değerli bilin onu adam gibi tutun, işte o zaman gerçek başrolsünüz.”

Bu alçakgönüllülüğünüz ve mütevazılığınız takdire şayan…
Diğer türlü nasıl olunur ki, ben onu bilmiyorum. Olması gereken bu bence. Kral oynayıp da kral olduğunu zannedene sorarlar, ‘Ya bir gün kötü kadını oynarsan?’ Öyle sanmasın kimse kendini; havaya girmesin yani. Katil oynuyorsun diye gidip birilerini mi öldürmen gerekiyor daha iyi oynayayım diye? Yok öyle bir şey. Yeter ki bunun rezervlerini bil. ‘İnsan nasıl oluyor da aşık oluyor?’, bununla ilgilen.