Ana sayfa Dizi Arşivi Hekimoğlu | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Hekimoğlu | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrolünü usta oyuncu Timuçin Esen’in üstlendiği Hekimoğlu dizisi Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlandı. Dizi reytinglere damgasını vururken, Pandemi nedeniyle ara verildi. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakteri çok sevilirken Sağlık Bakanlığı’nın pandemi reklamında da rol aldı.

KargaSeven Pictures imzalı, ilk bölümü 17 Aralık 2019 tarihinde yayımlanan dizinin, 14 bölüm boyunca senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazdı. Dizinin senaryosunu 15. bölümden itibaren Neşe Şen devraldı. Hekimoğlu, medikal drama ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi.

Hekimoğlu | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Kanal D

Yapımcı: KargaSeven Pictures- Ömer Özgüner, Ümmü Burhan

Türü: Doktor drama-komedi dizisi

Yayın Tarihi: 17 Aralık 2019

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 14 (devam ediyor)

Süresi: 130 dakika

Müzik: Tuna Hizmetli

Başrol: Timuçin Esen

Oyuncular: Okan Yalabık , Ebru Özkan, Kaan Yıldırım Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay , Güven Kıraç, Esra Eron, Muhammed Dede

Senarist: Banu Kiremitçi Bozkurt (14 bölüm), Neşe Şen (15)

Yönetmen: Hülya Gezer

TÜM HABERLER

Hekimoğlu dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Hekimoğlu dizisiyle ilgili tüm haberler için tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/hekimogludizi

Facebook: https://www.facebook.com/dizihekimoglu/

Instagram: https://www.instagram.com/hekimogludizi/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbpfTnc3jvmLekHiAJV1NJw

Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/hekimoglu

GENEL İZLENİM

Hekimoğlu dizisi, Amerikan yapımı House’un uyarlaması olmasına rağmen, farklı bir konsept ile yayınlanmaktadır. Türkiye’nin kendi kültürel yapısına uygun şekilde hazırlanan Hekimoğlu dizisi, içinde entrika, aşk ve aksiyon konuları taşımamasına rağmen çok sevildi. Genel izleyici beklentilerinin dışına çıkan dizinin konusu ve anlatım tarzı çok beğenildi. Hekimoğlu dizisi geniş bir kitleyi etkiledi ve oyuncular da başarılı performansları ile dikkat çekti.

Hekimoğlu | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ

İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok farklıdır. Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda başarılarıyla ülke çapında nam salmıştır.

Hekimoğlu, hastanede kendi yöntemleriyle çalışmaya devam ederken; yakın arkadaşı Orhan’ın getirdiği vaka dikkatini çeker. Hekimoğlu, bu vakaya da çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi yaklaşır. Bilinen hiçbir rahatsızlığı bulunmayan genç öğretmen Mine, açıklanamaz bir şekilde nöbet geçirerek hastaneye kaldırılmıştır ve durumu her an daha da kötüye gitmektedir. Hekimoğlu kimsenin teşhis koyamadığı Mine’nin dosyasını alır ve 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte hastalığın izini sürmeye başlar. Üçü de güçlü karakterlerden oluşan ekibi de onun önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alır. Hekimoğlu hem hastane içinde hem de hastane dışında karşısına çıkan bütün ipuçlarını değerlendirirken, sivri dili ve kullandığı sıra dışı yöntemler onu sık sık hastane yöneticisi ve aynı zamanda okul arkadaşı olan İpek’le karşı karşıya getirecektir.

Herkesin yalan söylediği bir dünyada zekasına ve önsezilerine güvenen Hekimoğlu gerçeğe ulaşarak genç kadını kurtarabilecek mi?

MEKANLAR

Hekimoğlu dizisi İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor.

Hekimoğlu | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER

Timuçin Esen -Ateş Hekimoğlu

Okan Yalabık -Orhan Yavuz

Ebru Özkan -İpek Tekin

Kaan Yıldırım-Mehmet Ali Çağlar

Aytaç Şaşmaz-Emre Acar

Damla Colbay -Zeynep Can

Güven Kıraç -Vahap Ergün

Esra Eron –Alya

Muhammed Dede-Muzo

ETKİLİ SAHNELER

Hekimoğlu dizisinin çarpıcı sahneleri sosyal platformlarda büyük ilgi görüyor. Bu sahnelerden bazılarını sizler için hazırladık. Özellikle Ateş ve İpek’in atışmaları dikkat çekerken yoğun ilgi görüyor.

Ateş Hekimoğlu’ndan Vahap’a sert çıkış

Ve Ateş Hekimoğlu’nun ses getiren poliklinik sahneleri

JENERİK MÜZİĞİ

Hekimoğlu dizisinin beğeni toplayan jenerik müziği Tuna Hizmetli’ye ait. Jenerik müziği farklı tonlaması ve heyecanlı haliyle youtube ortamında büyük ilgi gördü.

TÜM BÖLÜMLER

Hekimoğlu dizisi için youtube’da resmi bir sayfa açıldı. Bu sayfada diziden birçok sahneyi izleyebilirsiniz. Dizinin tüm bölümlerini de youtube sayfası üzerinden izleyebilirsiniz.