Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Kirazcı whats app gruplarını karıştırınca olanlar oldu!

Yiğit Kirazcı whats app gruplarını karıştırınca olanlar oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, salı akşamları yayınlanan Fox TV’nin sevilen dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey’de başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor. Yıldırım karakteri ile ekrana gelen oyuncu; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk ile birlikte başrolün hakkını veriyor.

Onedio’nun youtube programına katılan ve hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Yiğit Kirazcı, yanlış kişilere mesaj atma konusunda birçok sıkıntı yaşadığını itiraf etti. “Yanlış kişiye atmaman gereken argı mesajlar attığın oldu mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, şunları söyledi:

“Çok, hayatım bununla geçiyor. Grupları karıştırıp saçma sapan işlerin başıma gelmesi çok var. ”

Oyuncu, bu soruda bir hayli güldü ve yaptığı itiraf ile de hayranlarını gülümsetti. Hayranlarının kıvırcık saçlarını çok kıskandıkları da bu programdaki sorulardan ortaya çıktı.

Hayranının isteği üzerine saçlarına eliyle dokunarak kahkaha atan oyuncu, “Dokunsan da düzelmiyor” diyerek saçlarının olağan halinin bu olduğunu ifade etti.

Pınar Deniz ile yaşadığı aşk ile de magazin gündeminde yer alan oyuncu, aşk konusunda da konuştu. Kişinin aşık olduğu zaman bunu anladığını ifade eden Yiğit Kirazcı, “Ben yanımdan ayırmak istemem. Yan yana olsak, öyle bir durum oluyor” diye konuştu.

Çok hızlı yürüyen arkadaşlarına gıcık olduğunu anlatan oyuncu, sigara kullanmadığını ama hızlı yürümeye çalıştığında nefes nefese kaldığını belirtti. Bu huydan hoşlanmadığını anlatan oyuncu, bunu normal bulmadığını da ifade etti.